Kvetinové dekorácie okolo nás

<strong>Kvetinové dekorácie okolo nás</strong>

Kvetinové dekorácie patria medzi najobľúbenejšie dekorácie vôbec. Sú vhodné ako do interiéru, tak na záhradu. Kvetinami vždy zútulnite alebo zaujímavo ozdobíte svoje okolie a vďaka tomu sa v ňom budete aj dobre cítiť.

Poďme sa pozrieť na tie najlepšie dekorácie, ktorými si môžeme vyzdobiť domov.

Kvetiny, kam sa len pozriete

Kvetiny môžete mať tiež na stenách. Samolepku Kvetinový aranžmán jednoducho nalepte na vybrané miesto na stene a obrázok je hotový. Ešte zaujímavejšiu dekoráciu predstavuje kvetina v kovovom ráme, ktorú zavesíte ako obraz.

Do okna alebo len tak voľne do miestnosti umiestnite závesnú dekoráciu kvetiny s motýľom. Uvidíte sami, akú príjemnú atmosféru ľahko vytvoríte. Skvelo sa v interiéri tiež vyníma kvetinový aranžmán v kamennom kvetináči alebo aranžmán Amarylis v elegantnom prevedení.

Dekorácie nielen na doma

V našom obchode sme pre vás našli aj také dekorácie, ktoré sa hodia ako do interiéru, tak aj na terasy, balkóny alebo záhrady. Napríklad ratanová dekorácia s kvetinami rozsvieti každý kút. LED kruh s kvetinovou ozdobou stačí zavesiť na dvere alebo stenu. Zo závesných dekorácií patrí medzi veľmi obľúbené rôzne typy kvetináčov. Závesný kvetináč s nepriepustnou fóliou vo vnútri, môžete hneď vysádzať alebo si vytvoriť umelý aranžmán podľa vašich predstáv.

Do tmavých kútov, kde sa inak kvetinám veľmi nedarí, umiestnite umelé kvetiny. Uvidíte tú báječnú zmenu v interiéri, ak si obstaráte bujné papradie v kvetináči. Rovnako tak rozžiarite každý kút závesnou kyticou azaliek alebo vetvičkou „Zlatého dažďa“. Do truhlíkov veľmi ľahko naaranžujete 3 zväzky lúčnych kvietkov alebo 3 zväzky georgín, ktoré nikdy nezvädnú a nevyžadujú žiadnu starostlivosť.

Jar a leto po celý rok

Medzi poslov jari patria krehké krókusy. Ako si ich krásu užiť do sýta? Stačí si obstarať nádhernú kyticu, ktorá váš stôl bude zdobiť tak dlho, ako si len budete priať. Rovnako tak vás bude tešiť aj nežná kytička nezábudiek.

Eleganciu v sebe rozhodne nezaprie čaša s dekoráciou zo strelície. Kvetiny, ktoré pripomínajú rastliny z ríše fantázie budú v interiéri vyzerať stále sviežo.

Záhradné zákutie

Svetelné dekorácie vyzerajú na záhrade vždy veľmi pôvabne a vnesú do každého kúta jedinečnú atmosféru. Sadu 3 svetiel umiestnite do truhlíka alebo voľne do záhrady. Očarujúcou dekoráciou je tiež záhradný zápich Kvetina alebo zápich s kovovou ružou, ktoré sa stanú ozdobou každej záhrady. Ak na terasu alebo záhradu postavíte solárnu dekoráciu košík, vydrží vďaka nazbieranej slnečnej energii svietiť dlho do noci.

Kvetinové vence na každý deň

Samostatnou kategóriou sú kvetinové vence. Vynímajú sa najlepšie na dverách, stenách alebo v oknách. Z našej pestrej ponuky si vyberiete veniec pre každú príležitosť.

Vybrali sme pre vás niekoľko, ktoré patria u našich zákazníkov medzi tie najviac obľúbené:

Kvetinové dekorácie do každej domácnosti patria, pretože navodia tú najpríjemnejšiu atmosféru. Poďte sa pozrieť do nášho obchodu a vybrať si tú najlepšiu pre vás.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.