Tipy, ktoré vás zahrejú

<strong>Tipy, ktoré vás zahrejú</strong>

Aby sme sa v chladnom období roka cítili príjemne, je dôležité starostlivo vyberať oblečenie a doplnky. V súčasnej dobe, kedy sú energie drahšie, je viac než dôležité udržať si teplo. Vybrali sme pre vás také produkty, ktoré ho dobre udržia a tým zachovajú váš komfort a zdravie.

Oblečte sa teplo a pohodlne

Poďme sa spolu pozrieť na oblečenie, ktoré využijeme ako doma, tak mimo domov.

Termo tričko sa hodí nielen ako teplá spodná bielizeň, ale aj ako funkčná spodná bielizeň na lyže a ostatné zimné športy. Pre pánov máme termo spodky, pre dámy hrejivé spodky v mnohých farbách alebo termo legíny s jemným fleecom či kvietkované fleecové legíny.

Ak máte sveter alebo mikinu bez vyššieho goliera, uvítate praktickú rolákovú vsadku v rôznych farbách.

Vysoko módne a nadčasové je fleecové pončo, ktoré má zapracované rukávy a môžete ho nosiť aj cez sako alebo blejzer.

Pokrývky hlavy, zababušený krk a teplé ruky

Ako dôležité je mať v zime zakrytú hlavu, krk a ruky v teple to určite nie je nutné zmieňovať. Čo je ale dôležité zmieniť, sú produkty, ktoré pre vás máme nachystané. Aby vám nebola zima na hlavu, od toho je tu elegantný klobúk  z umelej kožušiny.

Krk a ramená spoľahlivo zahreje fleecový šál s variabilným zapínaním.

Náhrada alebo predĺženie rukávov – to sú praktické návleky na ruky. Proti studeným a boľavým rukám máme v ponuke vitalizujúce rukavice, ktoré blahodarne odrážajú telesné teplo.

Nielen eleganciu, ale aj príjemné teplo sľubuje fleecová čiapka s mašľou, a v rovnakom prevedení tiež fleecové rukavice.

Chce to pokoj a nohy v teple

Aby sme sa cítili dobre, potrebujeme mať teplo predovšetkým od nôh. Teplota chodidiel môže za to, akú teplotu má naše telo. Nie nadarmo sa hovorí, že nepohodlie v nohách rovná sa nepohodliu v mysli, a to sa rovná nepohodliu v spánku. Majme teda nohy v teple stále a vyberajme si to najlepšie pre svoje pohodlie.

Teplých ponožiek a podkolienok máme v ponuke naozaj veľké množstvo:

Vybrali sme pre vás teplú obuv na doma aj von:

Nemali by sme zabúdať tiež na vnútro obuvi. Teplo zaistia aj hrejivé vložky do topánok, ktoré sú v balení po 2 pároch.

Veľkým zimným hitomzahrievacie gélové vložky do topánok, ktoré sú samočinne hrejivé a môžete ich používať opakovane.

Doplnky, ktoré zahrejú

Teplo si poistíme aj veľmi praktickými doplnkami do domácnosti. Pri odpočinku v kresle využijete mäkký a teplý prehoz na kreslo. Do každého kresla je ideálna tiež hrejivá bedrová opierka, ktorá slúži ako podporný a teplý vankúšik pre váš chrbát. Pre stuhnutý chrbát a krk zase poslúži zahrievací ramenný návlek.

Zahriať a liečiť teplom pomôže dlhá zahrievacia fľaša. Jednoducho ju priložte na boľavé alebo prechladnuté miesto na tele a nechajte ju prehriať.

Pri odpočinku sa zababušte do nadýchanej deky a hneď vám bude krásne teplo.

Núdzová termo deka nepatrí medzi klasické deky, ktoré máme doma. Túto zázračnú fóliu využijete vo všetkých nečakaných situáciách na cestách. Chráni pred vlhkosťou i chladom a je spoľahlivým zdrojom tepla. Je ideálna do každého auta.

Nechceme zabúdať ani na psích parťákov, a preto pre vás máme tip do chladných dní – teplý a vodoodpudivý kabátik pre psy.

Ak naše tipy doplníte o zdravé teplé nápoje, budete sa cítiť príjemne, a navyše utužíte svoje zdravie.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.