Cukrovinky na váš stôl

<strong>Cukrovinky na váš stôl</strong>

Vianočné pečivo a cukrovinky rozhodne patria k vianočnému obdobiu. História vianočného pečiva siaha približne do 16. storočia. V tej dobe ešte nemalo takú podobu, akú má dnes. Hlavné suroviny, z ktorých sa kedysi pripravovalo, bolo sušené ovocie a med. Vtedy sa verilo, že vianočné pečivo má tú moc ochrániť rodinu, a dokonca aj celé hospodárstvo.

Dnešné vianočné pečivo dosiahlo mnoho zmien nielen vzhľadovo, ale tiež zložením. Pečieme ho preto, že nám chutí, kúzelne vonia a dotvára jedinečnú vianočnú atmosféru. Nie vždy však na jeho pečenie máme čas, a preto je úžasné, ak máme možnosť zakúpiť si kvalitné a chutné.

Dnes vám predstavíme lahodné vianočné pečivo a sladkosti z nášho obchodu vyrobené v Nemecku.

Jemné a obzvlášť chutné vianočné pečivo

Vianočné pečivo, ktoré pre vás upečú naši majstri cukrári môžete mať na stole raz dva.

Medzi najznámejšiu klasiku môžeme zaradiť polkilové balenie vanilkových rožtekov alebo výhodnejšie balenie 1 kg vanilkových rožtekov. Z obľúbených maslových ciest máme v ponuke maslové cukrovinky rôznych tvarov, maslové sušienky s čokoládovou polevou alebo viedenské maslové sušienky s polevou lahodnej chuti.

Z ďalších obľúbených chutí pre vás máme škoricové hviezdičky s cukrovou glazúrou, jemné striekané pečivo ku káve a čaju, mäkké a šťavnaté kokosky, mäkké ríbezľové tortičky z persipánu, jemné kokosové venčeky s ovocnou náplňou, alebo krehké košíčky s nugátovým krémom a lieskovým orieškom.

Čokoláda pohladí vaše chuťové zmysly

Milovníci čokolády si u nás prídu na svoje.

V našej ponuke nájdete toľko lahodných kúskov:

Sady cukroviniek

Pre maškrtné jazýčky máme pripravené sady cukroviniek, ktoré sú ideálne aj ako milé darčeky.

Vianočný darčekový košík, naplnený až po okraj tými najchutnejšími dobrotami sa bude skvele vynímať na každom stole a každý sa z neho rád ponúkne.Ak máte radšej sladké zmesi, poteší vás chrumkavá zmes hrozienok, brusníc a arašidov v rôznych čokoládových polevách.

Až pol kila váži chutná zmes plnených karameliek fourree rôznych tvarov.

Milým darčekom je tiež šálka na kávu plnená tabuľkami ľadovej čokolády  alebo truhlica vianočného pečiva, v ktorom nájdete aj pravý perník z nemeckých Cách.

Všetky cukrovinky sú zodpovedne zabalené a urobia radosť nielen vám, ale aj vašim blízkym ako milý darček.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.