Poťahy, prikrývky a vankúšiky premenia váš domov lacno

Poťahy, prikrývky a vankúšiky premenia váš domov lacno

Premýšľate o zmene sedacej súpravy, ochrane čalúnenia alebo nových farbách v miestnosti? Máme pre vás skvelé tipy na rýchlu a lacnú zmenu.

Zmena, ktorá vás bude baviť

Medzi namáhané kusy nábytku patrí ten sedací. Sú to predovšetkým kreslá a pohovky, ktoré používame denne a preto je pre nich dôležitá ochrana čalúnenia. Jednoduché, rýchle a v neposlednom rade aj lacné riešenie spočíva v poťahoch a prikrývkach. Na 2-miestnu alebo 3-miestnu pohovku je ideálny vysokoelastický poťah, ktorý pohovku nielen ochráni, ale aj farebne premení.

Ešte jednoduchšie riešenie spočíva v prikrývkach. Teplú a mäkkú prikrývku na kreslo s postrannými vreckami si naozaj zamilujete. Medzi ďalšie praktické prikrývky patrí prikrývka na 3-miestnu sedačku alebo obľúbená kvetinová prikrývka so samostatnými prikrývkami na opierky.

Vankúšiky hrajú prim

Vankúšiky sú malým dekoračným prvkom s veľkým potenciálom. Sú malé, ale dokážu v premenách veľké veci. Z týchto obliečok si zaručene vyberiete:

Ustlať posteľ jedným pohybom

Nemali by sme zabúdať ani na prikrývky postelí. Nemajú len praktickú funkciu, ale aj estetickú. Uznajte, že aj ustlaná posteľ vyzerá s vhodne zvolenou prikrývkou ohromne.

Vybrali sme pre vás pár prikrývok, ktoré patria medzi tie obzvlášť obľúbené.

Obojstranná prikrývka je krásna a praktická z akejkoľvek strany. Skvelá je aj polstrovaná prikrývka cez posteľ alebo obojstranná prikrývka, ktorá je z jednej strany jednofarebná a z druhej strany s decentnou potlačou.

Nech sa rozhodnete pre akýkoľvek motív alebo farbu, je dôležité, aby ste sa v takej zmene cítili dobre. Textilné zmeny sú výrazné, rýchle a lacné, a preto patria medzi tie najobľúbenejšie.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.