Vianočné tipy na darčeky

<strong>Vianočné tipy na darčeky</strong>

Tiež si každý rok sľubujete, že budete nakupovať darčeky priebežne po celý rok a na Vianoce budete bez starostí? Ak sa to niektorým z vás darí, gratulujeme. Tých, ktorí sa k nakupovaniu darčekov ešte nedostali, by sme chceli upokojiť a potešiť skvelými tipmi.

Sladké Vianoce

Samotným vianočným sviatkom predchádza doba Adventu. Pre túto príležitosť máme nápadité adventné kalendáre. Jedným z nich je adventný domček s cukrovinkami na každý deň a druhý je ruské koleso vyrezané z dreva, ktoré môže ukrývať mnoho sladkostí.

Sladké darčeky sú milé pozornosti a sú veľmi obľúbené. Medzi nich sme zaradili aj báječnú dekoráciu s anjelom a Mozartovými guličkami alebo Vianočnú lokomotívu plnú sladkostí.

Pre milovníkov čokolády máme niečo, čo si skutočne zamilujú. Je to súprava na čokoládové fondue, ktorá obsahuje hrnček na ohrievanie, sviečku a dve vidličky.

Páni, ktorí si radi zamaškrtia na čokoláde, máme vtipnú čokoládovú súpravu Pánsky večer, ktorá obsahuje TV ovládač, pivnú fľašu a papuče alebo čokoládovú súpravu náradia. Toto všetko z chutnej čokolády. Dámy sa potom môžu doslova zahryznúť do dámskej čokoládovej súpravy, ktorá obsahuje pudrenku, rúž a flakón od parfumu.

Univerzálne obľúbené darčeky

Univerzálny darček pre každého, ktorý zaručene poteší je šálka s anjelom na kávu alebo čaj a v rovnakom motíve aj dezertný tanierik s anjelom.

Kto z nás by nechcel mať na očiach milú fotografiu. Tie sa najlepšie vynímajú vo vhodne zvolenom a elegantnom rámčeku.

Medzi najobľúbenejšie darčeky patrí soľná lampa zo soľnými kryštálmi. Soľné kryštály sú vyhľadávaný prírodný ionizátor, ktorý prispieva k prečisteniu vzduchu a umožňuje lepšiu dýchateľnosť miestnosti.

V chladnom období roka potešia aj darčeky, ktoré zahrejú. Medzi nich patria napríklad teplé domáce mokasíny v mnohých farbách.

Kuchárky a kuchtíkov poteší vianočná zástera v červenej a bielej farbe.

Veľmi obľúbený darček, ktorý značne uľaví všetkým nakupujúcim je nákupná taška na kolieskach, ktorú vďaka špeciálnym kolieskam ľahko vyveziete aj po schodoch.

Pre tých, ktorí si potrpia na zdravú výživu máme úžasný parný hrniec. Veľmi jednoducho v ňom pripravíte kompletné jedlo, plné zdravých vitamínov.

Všetkým milovníkom kávy dávame na vedomie, že dokonalú kávu si pripravia s našim kávovarom French press. To všetko bez elektriny, kávových filtrov a kapslí.

Ak máte vo svojom okolí futbalového fanúšika, môžeme vám s istotou sľúbiť, že radosť mu urobí  otvárač v tvare futbalovej lopty. Pri každom použití otvárača zaznie: „Gól!“ a radostné jasanie tribúny.

Medzi praktické vychytávky sme zaradili skvelý stolný vysávač. Perfektne vysaje všetky omrvinky a prach zo stola, z klávesnice, z čalúnenia apod.

Zberateľom zase urobíte radosť vitrínou na miniatúry. Všetky svoje zberateľské kúsky tak budú mať stále na očiach.

Peniaze sú tiež darček

Veľakrát máme v rodine blízkeho, pre ktorého sa nehodí žiadny z dostupných darčekov. V takom prípade môžeme darovať peňažnú hotovosť. Aby aj takéto odovzdanie bolo vkusné, môžeme bankovky darovať napríklad prostredníctvom figúrky snehuliaka alebo štvorlístka, do ktorého môžeme namiesto bankoviek vložiť aj lós.

Pre rôzne drobnosti i finančnú hotovosť využijeme 6 krásnych vreciek s vianočnými motívmi.

Nech už vám naše tipy pomohli alebo nie, vždy je dôležité, aby sme darčeky venovali s láskou. Prajeme, nech sa Vám Vianoce opäť vydaria a urobíte radosť iným aj sebe.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.