Kuchyňa plná pomocníkov

<strong>Kuchyňa plná pomocníkov</strong>

V kuchyni nemusí byť všetko už len na vás. Dnešné domácnosti sa vyznačujú nielen praktickým usporiadaním, ale tiež dokonalým arzenálom pomocníkov. Práve tí majú na práci zložitejšie a namáhavé procesy. Svojimi schopnosťami nám uľahčujú prácu, šetria čas aj našu peňaženku. Poďme sa pozrieť na tie najdôležitejšie a najčastejšie.

Rýchlovarná kanvica

Rýchlovarné kanvice sú už roky nenahraditeľnou súčasťou kuchyne. Pri ich výbere je dôležité sústrediť sa na objem. Podstatnú rolu hrajú aj technické parametre ako je príkon.

Z našej ponuky sme pre vás vybrali:

Kávovary a prekvapkávače

Len málokto z nás odolá vôni a chuti čerstvej kávy. Ak doma ešte kávovar nemáte, ale nedokážete si bez kávy predstaviť deň, je na čase si ho konečne obstarať.

Z našej ponuky sme pre vás vybrali:

Ručné mixéry a šľahače

Pomocník, ktorý by v kuchyni naozaj nemal chýbať, je šľahač a ručný mixér. Sú skutočne perfektnými pomocníkmi pri pečení aj varení. Ľahko s nimi pokrmy rozmixujete, ušľaháte alebo vymiešate cesto. Tyčové mixéry sú ideálne na omáčky, kaše a koktaily. Pri ich výbere sa zamerajte na príkon, počet otáčok, na funkcie a príslušenstvo.

Z našej ponuky sme pre vás vybrali:

Kuchynské roboty

Ak existuje naozaj multifunkčný a výkonný pomocník do kuchyne, je to kuchynský robot. S týmto prístrojom už zvládnete mnoho procesov, od šľahania, mixovania, hnetenia, mletia a strúhania až po odšťavovanie. Tento prístroj nahradí aj niekoľko pomocníkov naraz. Tým ušetrí v kuchyni mnoho miesta.

Z našej ponuky sme pre vás vybrali:

Domáce pekárne

Milujete čerstvé pečivo? Ideálny domáci spotrebič je v takom prípade pekáreň chleba. Tá pre vás nielen upečie rôzne druhy chleba a pečiva, ale uhnetie aj cesto na koláče a buchty. Dokonca zvládne uvariť aj marmeládu alebo vyrobiť jogurt.

Z našej ponuky sme vybrali:

Kuchynské váhy

Bez váhy by sme toho veľa neupiekli a v mnohých prípadoch ani neuvarili. Je to pomocník pri každodennom stravovaní aj pri zaváraní marmelád a sirupov.

Z našej ponuky sme pre vás vybrali:

Grily, vafľovače a hriankovače

Sú ideálne na chutné desiate aj večere.

Z našej ponuky sme pre vás vybrali:

Teplovzdušné fritézy, akumulátorové nože a ostatné

Teplovzdušné fritézy so sebou do kuchyne priniesli nielen uľahčenie, ale predovšetkým zdravý systém varenia. Medzi ďalších pomocníkov patria akumulátorové nože, s ktorými ľahko nakrájate mäso a iné potraviny. V našej ponuke však nájdete aj výrobník na nanuky alebo napeňovač mlieka.

Z našej ponuky sme pre vás vybrali:

Spotrebiče, ktoré vám uľahčia život majú aj ľahkú údržbu. Poďte si k nám vybrať ten váš!



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.