Poťahy sú vítaná zmena

<strong>Poťahy sú vítaná zmena</strong>

Určite to tiež poznáte? Sedacia súprava, obľúbené kreslo alebo čalúnenie jedálenskej stoličky… tu škvrna od jedla, tam dokonca malá dierka, predrené opierky alebo len nevhodná farba.  

Sedací nábytok býva spravidla čalúnený a tým náchylný na opotrebenie, zašpinenie či potrhanie. Nech už ste si obstarali novú sedaciu súpravu a radi by ste zachovali ich novotu alebo sa tá dlhoročná stala používaním nevzhľadnou, máme pre vás úžasné riešenie. Hoci je to riešenie veľmi jednoduché, dokáže aj dokonale zmeniť interiér.

Nechceme vás napínať, ale budeme mať radosť, ak naopak vy budete napínať poťahy od nás.

Áno, tým skvelým riešením sú práve poťahy na čalúnený sedací nábytok.

Väčšina poťahov, ktoré v našom e-shope ponúkame majú skvelú vlastnosť a tou je pružnosť. Vďaka nej sa poťah prispôsobí nábytku a tiež ich veľmi jednoducho natiahnete. Elastický materiál, z ktorého sú ušité má jemnú štruktúru a je príjemný na dotyk. Všetky poťahy (aj tie bez elastanu) ľahko vyperiete v práčke na 30 °C.

Keď pominieme praktickú stránku, poťahy dokážu ešte oveľa viac. Veľmi rýchlo, a doslova za babku, premenia interiér po farebnej stránke. Farby sú totiž pre každý domov veľmi dôležité a vy ich môžete meniť podľa nálady a rôznych príležitostí.

Ak prispôsobíte miestnostiam aj farby závesov a vankúšikov, máte rázom iný domov.

Elastické poťahy

Z nášho e-shopu sme pre vás vybrali napínacie poťahy pre dvojmiestne a trojmiestne sedačky, kreslá, ušiaky a podnožky.

Poťahy na sedačky

Poťahy na kreslá

Niektoré napínacie poťahy je nutné zafixovať penovými valčekmi, ktoré sú spravidla súčasťou balenia. Ak by sa vám ich nedostávalo, môžete si ich objednať zvlášť. Súprava obsahuje 4 ks fixačných valčekov.

Prehozy cez sedacie súpravy a kreslá

Mnohí z nás si potrpia na vkusné prehozy, ktoré nie je nutné na sedačky alebo kreslá navliekať. Na ušiak sa tak hodí napríklad krásny prehoz Vtáčiky. Rafinovane môžete meniť svoj interiér s obojstranným prehozom na kreslo, ktorý má navyše u područiek praktické vrecká na ovládače a iné potrebné drobnosti.

Medzi obľúbené poťahy patrí aj poťah Arabeska na 3-miestnu sedačku v romantickom štýle. Ak sa rozhodnete pre prehoz na 3-miestnu sedačku v krémovej farbe, môžete ho doplniť o ochrannú lakťovú opierku 1 ks v rovnakej farbe.

Elastické poťahy na jedálenské stoličky

V našej ponuke tieto poťahy rozhodne nechýbajú. Vybrať si môžete poťahy s operadlom aj bez, jednofarebné i vzorované. Aj pri týchto poťahov platí, že sú úžasne pružné, a preto je ich navliekanie ľahké rovnako tak, ako údržba. Vyperiete ich jednoducho v práčke na 30 °C.

Vybrali sme pre vás:

Vďaka poťahom ochránite svoje stoličky, kreslá aj sedačky, a ešte domov farebne prispôsobíte svojim predstavám. To už stojí za to, čo poviete?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.