Leto pri vode

<strong>Leto pri vode</strong>

Jar odviedla svoju dôležitú prácu a za dverami už máme leto. Podľa predpovedí meteorológov by malo byť slnečné a horúce. O osviežení vhodnými nápojmi alebo zmrzlinou sme písali v minulom článku. Dnes by sme sa radi zamerali na kúpanie.

Osviežiť telo môžete na verejnej plavárni, v atraktívnych aquaparkoch, riekach, jazerách, mori alebo záhradnom bazéne.

Nech si vyberiete akúkoľvek z uvedených možností, budete potrebovať vhodné oblečenie a vybavenie.

Plavky pre každú dámu

Kúzelné jednodielne plavky Sofia majú efektné bočné vsadky a sú nesmierne slušivé. Túžite po zoštíhľujúcich plavkách? Máme ich pre vás. Tvarujúce plavky Mária perfektne vyrysujú postavu a majú odnímateľné ramienka. Podtrhnúť na postave to najlepšie dokážu tiež plavky Anna v asymetrickom strihu. Plavky Lea zase zvýraznia ozdobnou stuhou pás a ich košíčky vytvarujú dokonalý dekolt.

Čo navrch?

Osušiť sa môžete v župane z vaflového piké alebo praktických osuškách.

Máme ich pre vás hneď niekoľko:

Keď osušky a župany odvedú svoju prácu, môžete sa obliecť do športových plážových šiat v praktickom zavinovacom štýle.

Starostlivosť o vlasy

Vlasy pri vode je úplne samostatná kapitola. Každá z nás si praje vyzerať dobre aj pri vode, kde nie je núdza o mokré a splihlé vlasy. Ak sa rady potápate alebo plávate pod vodou, viete, aké je dôležité si vlasy poriadne vysušiť. Existuje niekoľko spôsobov.

V našom e-shope máme veľmi obľúbené froté turbany. Biely froté turban a ružový froté turban sú vhodné na vysušenie krátkych aj dlhých vlasov. Navyše sú k vlasom veľmi šetrné.

Ak sa kúpete v záhradnom bazéne, bude pro vás veľmi jednoduché odskočiť si domov a vysušiť si hlavu teplým vzduchom, prostredníctvom vysúšacej helmy. Pre tvarovaný účes potom môžete využiť dokonalý styling teplovzdušnej kefy alebo kulmou Haar styler, ktorá má bohaté príslušenstvo.

Tie dámy, ktoré si len veľmi nerady zmáčajú vlasy môžu vlasy prakticky upraviť vyčesaním alebo použitím praktickej kaderníckej spony či profesionálnou sponkou pre vždy upravené vlasy.

Nezabudnite na doplnky

Medzi dôležité doplnky k vode patrí obuv. Najpraktickejšie sú vzdušné šľapky a nazuváky.

Našli sme pre vás tie najobľúbenejšie:

Teraz, keď už máte celú letnú výbavu k vode zaistenú, môžete si leto užívať plnými dúškami.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.