Je čas sa osviežiť

<strong>Je čas sa osviežiť</strong>

Tiež ste sa nemohli dočkať horúcich letných lúčov a posedenia na záhrade alebo pri vode?

V našom obchode sme sa na tieto chvíle pripravovali celú zimu.

Práve tieto horúce letné dni si žiadajú osvieženie.

Ľudský organizmus v dusnom a horúcom počasí dostáva poriadne zabrať. Ak máte možnosť kúpania, dá sa takého počasie zvládnuť. Čo ale robiť v prípade, že bazén, rybník alebo more nie je na dosah a nemáme doma klimatizáciu?

Vtedy prichádza na rad príjemné osvieženie v podobe studených nápojov, zmrzlín a nanukov. Ak dávate prednosť zdravšej verzii týchto sladkostí, máme pre vás skvelé tipy na pomocníkov. Aby ste si vychutnali i nápoje čo najpríjemnejšie, vyhľadali sme pre vás mnoho užitočných kúskov.

Nanuky a zmrzliny do každej rodiny

Výrobník nanukov je báječný prístroj, ktorý vám ušetrí mnoho času a práce. S jeho pomocou pripravíte za krátku dobu 7 chutných nanukov. Na trhu môžete zohnať tieto výrobníky zmrzliny, ktoré zmrzlinovú zmes pravidelne miešajú tak, aby bola jemná a neobsahovala veľké zmrznuté kryštály.

Nanuky si môžete pripraviť tiež tak, že zmes nalejete do 8 formičiek na nanuky a necháte v mrazničke jednoducho stuhnúť.

Na takú zmrzlinovú zmes budete potrebovať výkonný tyčový mixér 6 v 1. Pripraviť takú dobrotu potom už bude jednoduché a predovšetkým rýchle.

Aby boli tekutiny osviežujúce

V horúcom počasí je veľmi dôležité doplňovať do organizmu tekutiny. Pitie si môžete vylepšiť ľadom, ktorý ste vyrobili v 3 praktických formičkách. Tieto tvorítka majú silikónové dno pre ľahké vybratie ľadu.

Použiť tiež môžete špeciálne chladiace kúsky v tvare citróna alebo 20 kusov farebných chladiacich kociek.

Na nápoje alebo poháre sa skvele hodia 3 koktailové lyžičky, ktoré zároveň slúžia ako slamka. K nim patrí praktická kefka pre ľahké čistenie.

Medzi obľúbené letné vybavenie patrí zásobník na chladené nápoje s objemom 3,8 l. Vďaka kohútiku načapujete ľahko akýkoľvek nápoj a rukoväť zase uľahčí prenášanie.

Nápoje môžete tiež nalievať z azúrovo modrej kanvice do 4 rovnako farebných pohárikov. Kanvica má objem 3 l a každý pohárik 350 ml.

Medzi naozaj obľúbené kanvice potom patrí karafa 2 v 1, ktorá je vybavená vnútornou vyberateľnou časťou. Môžete do nej vložiť ľad alebo tiež kúsky ovocia či byliniek. Tie si veľmi jednoducho ochutíte čistou vodu.

Ak si chcete vychutnať pripravený nápoj v bazéne, budete ohromení nafukovacími držiakmi v tvare jednorožcov.

Otravný hmyz sa k vášmu nápoju už nedostane, ak si ho dáte z pohára s viečkom a slamkou.

Čo budeme ešte potrebovať?

Pre osviežujúce pokrmy a nápoje pre vás máme aj skvelý riad a rôznych pomocníkov.

V horúcom počasí by sme nemali zabúdať ani na vhodnú ochranu v podobe opaľovacích krémov a správnych UV faktorov. Súčasne je dôležitá aj pokrievka hlavy, odpočinok v tieni a dodržiavanie pitného režimu.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.