Starostlivosť o pleť sa vypláca v každom veku

<strong>Starostlivosť o pleť sa vypláca v každom veku</strong>

Starostlivosť o pleť patrí medzi dôležité každodenné prvky. Príchod prvých vrások a narušenú štruktúru pokožky môžeme pozorovať už okolo 30. roka. Sú to však minimálne zmeny. Všetko naberie obrátky po 40. roku. V tomto období už musíme upraviť každodenné kozmetické návyky.

Medzi razantné zmeny patrí rýchlejšie vysušovanie pokožky a pokles kolagénu a elastínu. To má za následok stratu pevnosti pleti, čo je najmä viditeľné okolo očí a čeľuste. Pokožka sa stenčuje a mení sa dokonca štruktúra tváre, čo má za následok úbytok estrogénu, s ktorým dochádza aj k úbytku kostnej hmoty. Svoju rolu hrá aj menopauza.

V období okolo 50. roka sa na našej pleti už plne zobrazia prehrešky minulých rokov, akým je napr. fajčenie alebo zanedbaná ochrana proti slnku. Výrazné linky už môžeme pozorovať aj nad hornou perou.

Zmena prichádza

Nemusíte zúfať. Aj v pokročilejšom veku môžeme úspešne bojovať s výraznejšími prejavmi starnutia.

Zásadná je úprava kozmetickej rutiny.

  • Dôkladné čistenie pleti ráno, pred spaním a pri odstraňovaní make-upu. Pleť potom ešte dočistite tonikom.
  • Podporte v pleti výrobu kolagénu vhodnými sérami
  • Podporujte hydratáciu pravidelným používaním hydratačného séra
  • Používajte očný krém na jemnú a citlivú pokožku okolo očí
  • Zabráňte vzniku pigmentových škvŕn krémom s minimálnym ochranným faktorom 15.

Prípravky pre každodennú starostlivosť

Náš obchod je pre všetky tieto prípady vybavený.

Pre každodennú starostlivosť sme pre vás vybrali praktickú sadu denného a nočného krému s arganovým olejom. Arganový olej má v starostlivosti o pleť svoje nezastupiteľné miesto.

Medzi vysokoúčinné prípravky patrí denný krém s manukovým medom alebo nočný krém s manukovým medom. Manukový med je v kozmetike veľmi ocenený práve pre svoje upokojujúce schopnosti a vysokú hydratáciu pokožky.

Na noc môžeme pleti dopriať aj bylinnú ochranu v nočnom regeneračnom oleji, ktorý účinne hydratuje a pomáha v boji proti vráskam.

Medzi obľúbené prípravky patrí kozmetika s čiernym kaviárom. Ten obnovuje pleť zvnútra a do hĺbky. Prináša pleti viditeľné účinky. Máme pre vás praktickú sadu denného a nočného krému Kaviár.

Veľmi obľúbenou súpravou je luxusný denný aj nočný krém, ktoré obsahujú čiastočky pravého zlata. Okrem toho je v kréme obsiahnutá aj dôležitá kyselina hyalurónová a ružový olej. Krémy pokožku vysoko hydratujú a dodávajú pokožke skvelú pružnosť.

Proti starnutiu bojuje aj vynikajúci krém Luxor. Vysoko koncentrované zloženie proti starnutiu viditeľne vyhladzuje vrásky a zaisťuje spevňujúci účinok. Súčasne vyživuje a hydratuje pokožku. Spomínali sme už, že vo vyššom veku sa výskyt stareckých škvŕn zvyšuje. Krém proti stareckým škvrnám je účinný bojovník, ktorý pokožku zosvetlí a zamedzí výskytu nových škvŕn.

Proti rovnakým problémom je účinný aj krém proti pigmentovým škvrnám s lipozómami.

Pre očné okolie sme vybrali Roll-on, ktorý pôsobí proti tmavým kruhom, vačkom a vráskam.

Medzi starostlivosť o pleť je dôležité tiež zaradiť prípravky, ktoré sa starajú o pevnosť a pružnosť aj na iných miestach, než je tvár. Najčastejšie nás trápia ovisnuté paže, kvôli ktorým sa bránime nosiť oblečenie s krátkymi rukávmi. So spevňujúcim krémom na ovisnuté paže už nemusíme. Pokožka po jeho používaní bude hladšia a pevnejšia.

Starostlivosť o celé telo si vzal na starosti ošetrujúci krém so soľou z Mŕtveho mora. Je bohatý na minerály, vyživuje namáhanú pokožku a zanecháva ju regenerovanú a pružnú.

Na miesta so zrohovatelou kožou je dokonalou pomocou balzam Bio Vital, ktorý sa rýchlo vstrebá a poškodené miesta zmäkčí.

Starostlivosť o nohy je tiež veľmi dôležitá. Z kozmetickej rady s arganovým olejom sme vybrali krém na nohy s arganovým olejom, ktorý obsahuje viac než 80 % nenasýtených kyselín a vysoký podiel vitamínu E.

Mechanickí pomocníci

Starostlivosť o pleť vyžaduje aj mnoho nenápadných, zato vysokoúčinných pomocníkov.

Nežiadúce sú pre nás chĺpky, ktoré nás trápia najmä na tvári. Máme pre vás riešenie v podobe depilačného krému, ktorý chĺpky na tvári i tele ľahko odstráni a zároveň zastaví rast nových chĺpkov až o 75 %.

V kabelke môžete pre tieto prípady nosiť aj tužkový odstraňovač chĺpkov na tvár. Je to skvelý pomocník, ktorým odstránite chĺpky na tvári, v nose aj ušiach rýchlo a bez podráždenia pokožky.

Pre ošetrenie kozmetickými prípravkami na menej dostupných miestach ako sú napr. chrbát a ďalšie, poslúži kefa na nanášanie krému.

Odstrániť odumreté kožné bunky a prekrviť pokožku celého tela pomôže praktická peelingová rukavica.

V starostlivosti o tvár hrajú veľkú rolu aj masážne techniky. Súprava 3 ks valčekov na tvár dokáže ošetriť pokožku tak, aby vyzerala sviežo a mladistvejšie.

Prebytočného tuku a nevzhľadných jamiek na koži zbavuje masážny prístroj Cellu. Jednoducho a bez pomoci drahých kozmetických zákrokov.

Ako poslednú sme pre vás vybrali úžasne neobyčajnú ošetrujúcu súpravu „24karátové zlato“, ktorá obsahuje masku, očné vankúšiky a posilňujúce sérum pre náročnú pleť.

Všetko to sú prípravky, ktoré vám uľahčia starostlivosť o vzhľad. Nesmieme však zabúdať na to, že veľmi dôležitá je psychická pohoda. Len vďaka dobrému psychickému rozpoloženiu sa budeme cítiť dobre a to sa nám podpíše aj na vzhľade.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.