Tipy na jednoduché balenie darčekov

<strong>Tipy na jednoduché balenie darčekov</strong>

Balenie darčekov má svojich priaznivcov aj odporcov. Vyžaduje totiž často šikovné ruky a kreatívnu hlavu.

Nie, nesmúťte. My vám ukážeme, že aj bez týchto dvoch vecí sa obídete, a napriek tomu budú vaše darčeky zabalené veľmi vkusne a nápadite.

Darčekové tašky sú istota

Najčastejšie využívaný spôsob balenia darčekov sú darčekové tašky. Zoženiete ich pre akúkoľvek príležitosť a v mnohých veľkostiach.

V našom e-shope sme pre vás vybrali tie, ktoré nesú vianočnú tematiku. Stačí si len vybrať:

Ako zabaliť fľašu, peniaze a iné drobnosti

Veľmi častý a obľúbený darček sú fľaše s rôznym obsahom. Nech je to alkohol alebo nie, fľaša sa bude báječne vynímať v plstenom obale Santa a obdarovaného zaručene poteší.

Pre darčeky menších veľkostí sa hodia rôzne malé krabičky, ktoré si sami vytvoríte tým, že ich polepíte alebo pomaľujete. Hotové krabičky s darčekom už len previažete stuhou alebo na nich nalepíte mašle, ktoré zoženiete v každej galantérii alebo papiernictve.

Medzi darčeky patrí aj hotovosť, ktorá je ideálnou a obľúbenou alternatívou. Peniaze alebo poukážky, ktorými chcete obdarovať druhého tak jednoducho vložíte do krásneho vianočného priania. Jednoduchým povytiahnutím vnútornej časti priania dôjde k prekvapeniu.

Určite nám dáte za pravdu, že neforemné drobnosti sa bez krabičiek nebalia práve ľahko. Ak máte v pláne niekoho obdarovať milou drobnosťou, ale netušíte, ako ju zabaliť, máme pre vás sadu 6 kusov darčekových vreciek. Darček jednoducho vložíte do vrecúška a previažete stužkou.

Ak ste zručnejší a tvorivý, určite sa pustíte do balenia darčekov s nadšením sami. V takom prípade sa vám budú hodiť priehľadné lepiace kolieska, ktorými prilepíte baliaci papier. Balenie obsahuje 210 kusov.

Efekt, ktorý na každom darčeku zažiari

Veľmi efektná je lepiaca stuha s hviezdami, ktorá nahradí klasickú stuhu na viazanie. Jednoducho ňou polepíte zabalený darček a uvidíte, aké nadšenie uvidíte u obdarovaných. Lepiaca stuha meria 2 metre.

Nech už darček zabalíte vy alebo zruční profesionáli, vždy je dôležité, že je darovaný s láskou. Prajeme vám, aby ste rozdali aj dostali len také darčeky, ktoré potešia srdce i dušu.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.