Marec, lezieme za pec

Marec, lezieme za pec

Aj keď zima tento rok za veľa nestála a snehovej nádielky sme sa dočkali len na horách, a to ešte poskromne, o jari sa zatiaľ úplne hovoriť nedá. Obzvlášť rána, večery a noci sú stále veľmi chladné. Preto Vám možno príde vhod pár tipov, ako sa zahriať doma i vonku. Prelom zimy a jari je tiež obdobím zvýšeného rizika nachladenia či priamo chrípkovej epidémie. Takže nezabudnite, veľa vitamínov, pohyb na čerstvom vzduchu a kvalitný odpočinok, proste všetky tie všeobecne známe rady.  

V tejto ročnej dobe sa Vám pri akomkoľvek pobyte vonku, či už kratšom alebo dlhšom, bude hodiť kvalitná pláštenka. Je krásne ľahká a skladná, zmestí sa aj do malého batôžka či kabelky a je ideálnou ochranou proti náhlym rozmarom počasia. Pláštenka je vybavená kapucňou a postrannými patentkami a má univerzálny vzhľad aj veľkosť, takže je určená ako pre mužov, tak pre ženy.

Ďalším skvelým tipom do vlhkého počasia sú moderné členkové gumáky s podšívkou. Ponúkam Vám 2 trendy prevedenia: leopardia potlač alebo vzor červeno-čiernej škótskej kocky. Tieto topánky Vás naozaj zahrejú, pretože majú vnútri špeciálnu hrejivú vrstvu. Disponujú i malým podpätkom s výškou cca 2 cm. Vaše nohy tak budú vždycky v suchu a teple i za veľmi zlého počasia.

Takže sa určite nenechajte odradiť malým dažďom a vyrazte na výlet v každom počasí. Vezmite si príklad z obyvateľov Škandinávie, ktorí sa pohybujú vonku doslova za každého počasia a podľa rôznych prieskumov sú najzdravšími a najšťastnejšími národmi vôbec. 

Aj keď už máte určite pripravené svoje obľúbené jarné outfity, nezabudnite ich doplniť módnou vestou. Ja Vám ponúkam tento model v príjemnej jarnej pastelovej farbe. Vesta je z čistej bavlny, v predĺženom strihu s dĺžkou cca 74 cm so zapínaním na zips. Praktický golier má šnúrku na stiahnutie. Keď si k nej obstaráte štýlový šál v ladiacich sa farbách, budete pripravená aj na neočakávané ochladenie alebo chladnejší vietor.

Po návrate z prechádzky, vyvetraní a unavení, sa určite radi schúlite s hrnčekom teplého čaju do hrejivej náruče pohovky. Aby bol Váš odpočinok ešte príjemnejší, zababušte sa do  hrejivej fleecovej deky. Našla som pre Vás vkusný model s dekoratívnym kvetinovým ornamentom. Rozmazná Vás svojou hrejivosťou a ľahkosťou. Deka má pekné ozdobné lemovanie a vďaka jej priaznivej cene nie je problém zakúpiť si dva aj viac kúskov, aby mal každý člen rodiny svoju.

Prechodné obdobie býva niekedy náročné aj preto, že sa v domoch s centrálnym vytápaním prestáva topiť. Pre takéto prípady máme určite všetci pripravené nejaké malé vykurovacie telesá na elektrinu. A aby sme neprepálili nohavice, môžeme si pomôcť ešte poriadnou dekou. Tento kockovaný exemplár je mimoriadne hrejivý, a navyše sa dá pomocou patentov zapnúť na teplý domáci kabát. Takže sa môžete úplne celí schovať.

A keď si navyše pod hrejivú deku oblečiete flanelovo jemnú domácu súpravu so štýlovým žakárovým vzorom, chlad už nebude mať najmenšiu šancu. Horný diel, bunda, má rafinovaný strih, ktorý nechá vyniknúť ženské tvary. Zapína sa vpredu na zips, ktorý vedie až po praktický stojačik. Univerzálne jednofarebné nohavice s pásom do gumy sú potom úžasne pohodlné.

Užite si krásne marcové dni aj príjemné večery plné odpočinku a relaxácie!



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.