Ideme na hory!

Ideme na hory!

Minulý týždeň na horách pripadol sneh, čo je teraz, pred jarnými prázdninami priamo skvelá správa! Asi nepoznám nikoho, kto by nejazdil rád na hory. A to počítam aj zapálených nešportovcov, ktorých ani nenapadne si so sebou na hory vziať lyže. Biele pláne v kontraste s azúrovou oblohou, to je skrátka zimná rozprávka, ktorú miluje každý bez rozdielu. Ja som pre Vás dnes vybrala pár produktov, ktoré by Vám pri, byť len víkendovom pobyte na horách, nemali chýbať. A trebárs Vás inšpirujem k zimnému výletu.

Nech už na horách športujete alebo nie, tento premyslený zimný doplnok, čiapka a šál v jednom, sa Vám bude hodiť vždycky. Táto hrubo pletená, super mäkká a ľubovoľne nositeľná kukla je proste skvelá, hreje a sekne za všetkých okolností. Môžete ju nosiť ako čiapku, ktorá zároveň chráni aj krk alebo iba ako nákrčník, ak nemáte radi dlhé šály.

Čiapka s osvetlením sa tiež bude hodiť úplne každému a nielen na hory. Takýto kúsok oblečenia spĺňa hneď niekoľko zdravotných a bezpečnostných funkcií. Príjemný materiál zahreje citlivú oblasť hlavy a uší a LED zdroj Vám nielen osvetlí tmavé cesty a zákutia, ale zároveň Vás tiež ochráni a zviditeľní pre ostatných napr. v rámci bezpečnosti cestnej premávky. Túto šikovnú čiapku užijete pri behaní, prechádzkach či jazde na bicykli v chladnejších dňoch. Navyše Vaše ruky zostanú voľné, čo sa vždycky hodí!

Pre nás, ktoré máme rady štýl a eleganciu aj na horách, som našla mäkkú, pružnú a hrejivú súpravu čiapky a kruhového šálu. Jemná čiapka s trblietavou štrasovou brošňou a perfektne zladený šál, ktorý nemusíte prácne omotávať okolo krku. Veľmi vkusná a štýlová súprava sa hodí na hory aj do mesta.

Hlavu už  máme teda v teple, takže ostávajú ešte nohy. Vybrala som pre Vás veľmi pohodlné vysoké topánky so širokým lemom z imitácie tulenej kožušiny. V takej obuvi rozhodne prečkáte v teple a v bezpečí aj tie najhoršie mrazy. Zvršok vo vzhľade nubukovej kože vďaka dvojitým stehom neprepustí ani mokro a sneh. Teplá polyesterová podšívka dokonale zahreje a praktické suché zipsy uľahčia nazúvanie. Navyše ich možno pohodlne nastaviť. Vaše bezpečie zaisťujú moderné reflexné nášivky na pätách a protišmyková profilovaná podošva.

Nielen v lete je nutné ošetriť pokožku denným krémom s UV ochranou. Je preukázané, že slnko na horách vysiela rovnakú intenzitu UV žiarenia ako uprostred leta pri mori. Tento krém je mimoriadne vhodný aj do zimného počasia vďaka ošetrujúcemu jojobovému oleju, aloe vera, bambuckému maslu a základným vitamínom. Poskytne tak Vašej pokožke mimoriadne kvalitnú UV ochranu a zároveň intenzívnu výživu a hydratáciu.

Na noc potom ošetrite vetrom a mrazom namáhanú pokožku vysoko výživným krémom z bambuckého masla s hodnotnými olejmi a vitamínmi. Vďaka nemu bude Vaša zimná starostlivosť skutočne plnohodnotná. Krém vyživuje, hydratuje, regeneruje a upokojuje podráždené oblasti kože a zanecháva jemný, vláčny pocit.

Mojím posledným tipom je kožušinová vesta. Také kúsky snáď nevyjdú nikdy z módy a táto navyše vyzerá doslova ako pravá. Hebučká umelá kožušina má hladkú vnútornú stranu a bude sa Vám hodiť trebárs na príjemné večery v horskej chate či posedeniu pri krbe. Môžete ju ale rovnako tak nosiť von pod bundu. Vesta je ľahko vypasovaná, so zipsom vpredu a vreckami.

Tak čo hovoríte, nemáte chuť sa hneď zbaliť a vyraziť niekam za snehom? Ja by som Vám to určite odporúčala, pretože ako poznáme počasie v našej kotline, táto biela nádhera nám bohužiaľ veľmi dlho nevydrží.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.