Interiér s plodmi jesene

Interiér s plodmi jesene

Neviem ako Vy, ale ja mám jeseň zo všetkých ročných období najradšej. A keď sa podarí babie leto a v septembri je ešte krásne, potom to naozaj nemá chybu. Slniečko ešte hreje, ale už nepáli, všetko je vyhriaté, lístie zlatne a my zbierame plody. Plody jesene sú nielen krásne farebné, ale aj veľmi zdravé. Jablká, hrušky, slivky, šípky, jarabiny… Všetko sa dá v našej kuchyni skvele využiť. Všetky tie výborné kompóty, džemy, šťavy či likéry, to je ako slnko uchované vo fľašiach na horšie zimné časy.

Nosíte doma papuče či šľapky? Určite nejaké máte, ale rovnako ako ja ich nie vždy dôsledne nosíte. A prečo aj, keď na kobercoch nie sú potrebné a na pohovke už vôbec nie. Ale keď potom chvíľu stojíte na chladnej dlažbe pri kuchynskej linky, oziabajú Vás nohy.

Vyriešte to ako ja šikovným kuchynským kobercom s originálnym motívom červených jabĺk a škorice na drevených doskách. Tento farebný koberec oživí každú kuchyňu. Je veľmi kvalitný a odolný proti škvrnám.

Krásu jesennej prírody vnesie do Vášho domova tiež závesná dekorácia bohato zdobená jablkami, farebnými bobuľami a kvetmi hortenzií. Bude sa báječne vynímať nielen doma na stene, ale trebárs aj na vstupných dverách.

Ak máte rovnako ako ja, radi kúsky s nádychom indiánskeho leta, potom je táto kytica osvetlená 20 LED diódami pre Vás presne to pravé. Je zdobená farebným jesenným lístím a borovicovými šiškami. Kvalitne prevedenú dekoráciu z textilu a plastu stačí len ľahko otrieť vlhkou handričkou a je stále ako nová. Kytica má 48 cm a môžete ju umiestniť do ľubovoľného typu vázy alebo napríklad do rustikálneho džbánku.

Krásnou jesennou ozdobou sú tiež dva svietniky v podobe jabĺk. Realistické dekorácie sa hodia do každého interiéru. Odporúčam Vám objednať si k nim rovno aj šesť kusov čajových sviečok s nádhernou jablkovou vôňou.

A máme aj podobný svietnik v tvare jabĺčka s veselou tváričkou, ktorý urobí radosť nielen deťom. Jeho teplé svetlo a milý úsmev šíri dobrú náladu a pohodu.

Tiež môj posledný tip na dekoráciu v štýle babieho leta je v roztomilom detskom duchu. Je to malý vtáčik sediaci na jablku. Na stole, na okennom parapete, polici alebo príborníku, tam všade po Vás bude šibalsky pokukovať a vytvárať príjemnú atmosféru.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.