Tipy na darčeky last minute

Tipy na darčeky last minute

Máme tu druhú adventnú nedeľu a Vianoce sa nám rýchlo blížia. Ak aj Vy patríte medzi chronicky pomalých, rovnako ako ja, a ste s nákupom vianočných darčekov tak trochu pozadu, bude sa Vám môj článok iste hodiť. Vybrala som pre Vás pár tipov na darčeky tak, aby si na svoje prišiel každý člen rodiny. A ak si objednáte do pondelka 10. decembra, mali by Vám tieto darčeky (aj keď ich doručovanie bude tento rok nepochybne opäť veľmi náročné) doraziť v poriadku do Vianoc.

Aké produkty som pre Vás teda vybrala? Vítaným darčekom pre každú ženu vždy bola, je a bude kvalitná kozmetika. Sada dvoch úžasných krémov – denného a nočného – z kolekcie Luxorské zlato obsahuje nie len mimoriadne cenený a doslova zázračný olej z orieškov Sacha Inchi, ale tiež vysoký poddiel vitamínov E a hodnotných omega-3 mastných kyselín. Báječným voňavým prekvapením môže byť aj originálna parfumová voda a sprchový gél z rady Body Language s okuzľujúcou elegantnou vôňou.

Pamätáte si, ako Vaša babička vždy mala na pohovke alebo kresle deku, aby sa čalúnený nábytok ochránil a čo najdlhšie vydržal ako nový? Myslím si, že tento zvyk majú starší ľudia aj dnes. Práve pre nich je určená táto praktická prikrývka na kreslo. Chráni opornú aj sedaciu plochu a tiež podrúčky. Výrazná, dekoratívna, a aj napriek tomu veľmi vkusná farba bordó oživí a osvieží každý interiér.

Nie len muži – kutilovia ocenia univerzálnu skladaciu pilku. Jej kvalitná, oceľová tvrdá čepeľ, je vždy zárukou presného a bezpečného rezu. Výhodou tohto náradia je, že sa pri bežnom používaní nemusí brúsiť. Môžete s ňou rezať kov, drevo, dlaždice, kameň, keramiku a rôzne umelé hmoty.

Pokiaľ chcete svojim deťom urobiť naozaj radosť, obstarajte im pravé indiánske típí. Určite si spomeniete, ako ste sa v detstve najradšej zo všetkého niekam schovávali, stavali rôzne bunkery z diek apod. Vďaka tomuto šikovnému skladaciemu stanu budú mať Vaše deti vždy možnosť báječného úkrytu a súkromia. Možno ich použiť doma aj vonku, zmestí sa všade. Típí z polyesterovej tkaniny a plastovou konštrukciou má rozmery 124 x 76 cm a je dodávané v praktickej prenosnej taške veľkosti 52 x 14 cm. krémy

Ak si nie ste istí vyložene osobným darčekom, každého člena rodiny určite poteší spočinúť v novej, krásnej a pohodlnej posteľnej bielizni. Napríklad model DELUX ORNAMENT, ktorý je vyrobený z veľmi jemnej bavlnenej tkaniny. Bude sa Vám spať ako na zámku. K posteľnej súprave v klasických rozmeroch môžete obstarať aj obliečku na vankúšik veľkosti 40 x 40 cm.

Kvalitná bavlnená posteľná bielizeň urobí určite radosť aj deťom, obzvlášť keď na nej budú roztomilé ľadové medvede pod hviezdnou oblohou. Krásna tmavomodrá farba a motív, dokonale určený pre sladké zaspávanie, Vás budú motivovať k rozprávaniu o ľadových medveďoch a vymýšľaniu nezabudnuteľných príbehov na dobrú noc!

A cez tohtoročné Vianoce pre Vás máme ešte jednu báječnú novinku, ktorou je možnosť predĺženej záruky vrátenia peňazí, pokiaľ nie ste s vybraným tovarom z nejakého dôvodu úplne spokojný. Teraz máte možnosť nám ho vrátiť v lehote až 100 dní, a to iba za 2 €. Tovar nám tak môžete vrátiť do 100 dní od prevzatia (lehota začína dňom nasledujúcom po doručení tovaru). Mal by byť v pôvodnom obale, úplný, nepoužitý a nepoškodený. Túto extra výhodu môžete zaškrtnúť v košíku počas objednávky.

Kedy nakupujete vianočné darčeky Vy? Odkladáte ich po celý rok alebo naopak oceníte tieto tipy na darčeky na poslednú chvíľu?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.