Zahrejte sa v pohodlí domova

Zahrejte sa v pohodlí domova

Babie leto, ktoré nás tento rok tešilo veľmi dlho, pomaly a určite končí a vonkajšie počasie začína byť prinajmenšom nevľúdne. Zima, vlhko a hmlisto je už nielen večer, v noci a ráno, ale tiež cez deň. Ako si urobiť doma čo najlepšiu tepelnú pohodu, bude hlavnou témou tohto článku. Doporučím Vám šikovných pomocníkov a vychytávky pre hrejivú atmosféru a tiež, ako si čo najlepšie a najpríjemnejšie užiť chladné obdobie roku.

Ako prvý sa čoby pomocník na zahriatie ponúka samozrejme rôzne deky, prikrývky a domáce kabátiky. A ani ja to nebudem meniť a predstavím Vámhebkú dekuz mäkkého flísu, ktorá je ako stvorená pre dlhé jesenné a zimné večery a podriemkávanie na gauči. Je v krásnych prírodných farbách a je veľmi ľahká a praktická na údržbu.

Ešte dokonalejším prostriedkom proti chladu je ďalšia flísova deka, ktorú však môžete zmeniť pár jednoduchými pohybmi na hrejivý domáci kabát. Krásny nórsky vzor v typických príjemných farbách, predný zips a patenty na rukávoch. S touto dekou/kabátom sa budete vždy cítiť ako v láskyplnom hrejivom náruči.

Čo je v chlade najdôležitejšie? No predsa teplo od nôh! Tiež Vám babička stále pripomínala, aby ste nechodili bez papúč? Určite Vás to vtedy rozčuľovalo (rovnako ako mňa), a napriek tomu to isté hovoríte svojim deťom a vnúčatám 😊 Avšak je to pravda, a preto Vám ponúkame doslova darček pre Vaše nohy – papuče zdobené výšivkou a širokou kontrastnou lemovkou. Majú teplú podšívku z hebkého plyšu a sú naozaj dokonale pohodlné.

Keď však máte radšej šľapky, do ktorých ľahko vkĺznete, aj pre Vás máme výborný tip. Vyskúšajte tento elegantný model s pekným vzorom. Sú veľmi mäkké a naozaj mimoriadne teplé. papuče

Ďalším mojim tipom pre Vás je multifunkčná podnožka. Je až neuveriteľné, čo všetko skrýva. Slúži ako komfortné podloženie nôh a tiež ako úložný priestor na deky a ďalšie nezbytnosti pre príjemný večer. Môžete ju použiť aj ako odkladací stolík a v neposlednej rade tiež ako kozub s mimoriadne realistickým LED ohníkom (na batériový pohon). Podnožku 4-v1 môžete v prípade potreby ľahko zložiť.

Posledný pomocník pre príjemnú hrejivú atmosféru vo Vašom domove je špeciálne tesnenie „Stop air“. Veľmi efektívne zabraňuje prenikaniu studeného vzduchu do miestnosti pod dvermi. Je tak účinné preto, že tesní z oboch strán. Navyše sa veľmi ľahko upevní, nebudete potrebovať žiadne náradie. Stačí ho iba vsunúť pod dvere a je hotovo.

A čo Vy? Radi sa zababušíte alebo si radšej pritopíte?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.