Leto skončilo, urobte si pohodu doma

Leto skončilo, urobte si pohodu doma

Aj keď je tento rok krásne babie leto, predsa len si večer už radi posedíme v pohodlí domova. Počas dňa je ešte pekne teplo, aj slnko ešte celkom hreje, ale k večeru už je chladno. Čo už, doba večerného sedenia vonku pomaly končí. Možno to máte rovnako ako ja a po lete, keď sme sa sústredili hlavne na vonkajšie priestory, tiež premýšľate, ako si to zase viac zútulniť doma. Skvelou cestou a spôsobom, ako to urobiť, sú rôzne lampičky, svietniky a sviečky.

Áno, toto je presne to, čo na dlhé jesenné večery potrebujete! Malá lampička s hrejivým oranžovým svetlom preteplí a zútulní každý interiér. Obývaciu izbu, spálňu alebo zimnú záhradu, v tomto príjemnom osvetlení ucítite to pravé kúzlo a teplo domova.

Dekoratívna keramická stolná lampa s výškou 16 cm navyše nepotrebuje žiadne káble a elektrickú energiu, pretože je vybavená LED diódami. Preto sa bude hodiť aj tam, kde nie je zásuvka. Dióda je na tužkové batérie, ktoré si môžete tiež rovno priobjednať.

Ďalším okúzľujúcim svietidlom vybaveným technológiou LED je originálna guľa z krakelovaného skla krásne maľovaná motívmi jesenného lístia. Nádherný svetelný dizajn vytvorí útulnú pohodu a navodí príjemnú náladu. Guľa s priemerom 10 cm potrebuje na svoju prevádzku mikro tužkové batérie.

Aj v tejto dekoratívnej voskovej sviečke sa mihotá LED svetielko a je opticky rovnako hrejivé ako svetlo sviečky. Jemné farebné tóny jesenného lístia a malý vtáčik sa skvele hodia pre útulné posedenie večer aj slávnostnú tabuľu.

Nielen deťom sa bude páčiť rozkošný ježko vyobrazený na ďalšom type LED sviečky. Nostalgická maľovka dýcha jesennou náladou a plápolajúce svetlo sviečky z prírodného vosku vytvorí veľmi milú a romantickú atmosféru.

Veľmi zaujímavým a vysoko variabilným svietidlom je aj tento sklenený svietnik na čajové sviečky. Je úplne jednoduchý, takže si ho môžete ozdobiť úplne podľa svojich predstáv, ročného obdobia či špeciálnej príležitosti. stolná lampa

Pomocou jarných kvetov, mačičiek, kraslíc a podobne, vytvoríte jarno – veľkonočné verzie. S lúčnymi kvetmi, klasmi a farebnými mašličkami potom získate nádhernú letnú dekoráciu. Na jeseň môžete svietnik ozdobiť rôznymi plodmi ako napríklad šípky, žalude, gaštany a jesenným lístím. Pekne budú vyzerať aj malé farebné dekoratívne tekvice na Halloween.

A veľký priestor fantázii Vám poskytnú Vianoce. Stuhy, ozdoby, korenia ako je badián či škorica, šišky, vetvičky ihličnanov a mnoho a mnoho ďalších dekorácií na najkrajšie sviatky v roku. Takto mnohotvárny svietnik ste určite ešte doma nemali. Ja osobne ho mám a obmieňam ho približne šesťkrát do roka.

Mojím posledným tipom pre Vás na vytvorenie príjemnej jesennej atmosféry je táto bohatá vetvička s rozmanitým jesenným lístím a borovicovými šiškami. Je osvetlená dvadsiatimi LED diódami a navodí u Vás doma kúzelnú náladu babieho leta. Pracuje na tužkové batérie, ktorých je v každej domácnosti vždy dostatok.

Ako si spríjemníte toto kúzelné babie leto Vy?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.