Čo Vám na dovolenke nesmie chýbať

Čo Vám na dovolenke nesmie chýbať

Prázdniny sú v plnom prúde a čas dovoleniek tým pádom tiež. Nech už ste  priaznivci  trávenia tohto  času v našich luhoch a hájoch alebo uprednostňujete morske radovánky, spravila som pre Vás pár tipov, čo by ste si mali určite na dovolenku vziať so sebou. Tentokrát som sa zamerala na zdravie, pretože si myslím, že keď ste v poriadku po tejto stránke, nič nebráni báječným zážitkom a dokonalej relaxácii.

Možno sa Vám to bude zdať trochu zvláštne, ale začnem niečím, čo možno nevyzerá úplne prázdninovo bezstarostne, ale čo je podľa mňa veľmi dôležité. Aby ste si mohli svoje voľno užiť úplne bez problémov a v pohode, mali by ste mať so sebou všetky svoje lieky. Praktické puzdro na týždeň alebo dokonca na dva, je výborným riešením, ako mať svoje dôležité lieky bezpečne so sebou. Podľa mňa to je senzačný vynález 😊.

Okrem toho, že budete mať lieky so sebou, získate vďaka tomuto púzdru navyše aj dokonalú kontrolu, či ste si ich ten deň už vzali alebo nie. Určite sa Vám už stalo, rovnako ako mne, že si zrazu nie ste istí, či ste svoju dennú dávku prehltli či nie. Veď jeden deň je ako druhý a tieto pravidelné a rutinné veci nám niekedy splývajú.

Možno ešte žiadne lieky pravidelne neberiete, v tom prípade Vám gratulujeme, ale aj tak by ste nad týmto produktom nemali lámať palicu. Nemusíte si do neho totiž dávať klasické lieky, ale môžete ho využiť na vitamíny či potravinové doplnky. Ja osobne sa snažím o dovolenke vždy urobiť niečo pre svoje zdravie a naordinujem si často nejakú kúru s vitamínmi, vlákninou alebo napríklad pri mori podporím svoje opálenie tabletkami s betakaroténom.

Mnoho z nás si o dovolenke rado zašportuje alebo podnikne náročnejšie túry. Veľa ľudí tiež holduje cyklistickým dovolenkám či výletom. Vo všetkých týchto prípadoch sa určite osvedčí tradičný borovicový masážny prípravok na alkoholovej báze s kvalitnými éterickými olejmi a rastlinnými extraktmi. Dokonale Vás osvieži a je ideálny tiež pri pálení chodidiel a pocitu ťažkých nôh po celodennej fyzickej námahe.

kozmetická súpravaČo sa Vám na dovolenke určite nestratí je kvalitná kozmetika. V lete je naša pokožka viac namáhaná. Často sa kúpeme, a predovšetkým slnko nás môže nepekne potrápiť. Nielen v našich krajoch, ale hlavne pri mori, je dobre ošetrená, vyživená a hydratovaná pokožka vrátane vlasov veľmi dôležitá.

Vyskúšajte luxusnú súpravu kozmetiky s arganovým olejom, ktorý je jedným z najcennejších olejov na svete. Vedeli ste, že obsahuje viac než 80 % nenasýtených mastných kyselín a má vysoký podiel vitamínu E? Jeho vyvážené zloženie upokojuje, podporuje obnovu buniek a prirodzenú obranyschopnosť pokožky, najmä po jej vystavení vode a slnečným lúčom. 5dielna súprava obsahuje sprchovací gél, telové mlieko a vlasový šampón, všetko s obsahom 250 ml a denný a nočný krém s obsahom 125 ml.

Keby ste si mali so sebou na dovolenku zbaliť len jedinú vec, ktorá by to bola? Tešíme sa na Vaše reakcie.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.