Vylaďte svoj outfit

Vylaďte svoj outfit

Leto je v plnom prúde a dokonca sa zdá, že nás najväčšie horúčavy už minuli. August a september by sa tak mali niesť v duchu príjemných teplôt okolo dvadsať stupňov, kedy je už človek schopný rozmýšľať aj nad niečím iným ako sa schladiť. Ženy majú zase chuť viac riešiť svoje outfity, pátrať po praktických a moderných doplnkoch a páni zase vymýšľajú, kam sa pozrieť alebo čo doma či na chalupe urobiť. V tomto príjemnom počasí ide predsa len všetko ľahšie.

My sa Vám pokúsime dať pár zaujímavých tipov na doplnky, ktoré nie sú úplne bežné a disponujú nejakú zaujímavou vychytávkou. Takže namiesto toho aby sme Vám radili, akú kabelku si zaobstarať, čo je napokon veľmi individuálne, poradíme Vám ako si zaobstarať praktický vešiačikna kabelku, ktorý je malý a navyše skladací a môžete ho jednoducho pripevniť na každý stôl. Určite ste už zažili situáciu, keď naozaj neviete, kam s kabelkou. Podľa bontónu má dáma mať kabelku na stoličke za chrbtom, ale úprimne, nie je lepšie sa pohodlne oprieť a navyše mať kabelku stále na očiach?

Alebo naozaj báječný pomocník do daždivého počasia 2v1. V tomto maličkom puzdre na zips sa skrýva toľko ochrany! Najprv Vám ponúkne slušivý klobúčik proti dažďu a potom šikovnú pláštenku! Klobouček

Ďalším štýlovým doplnkom a zároveň dokonalou vychytávkou je brošňa s retiazkou. Tento produkt Vám poslúži jednak ako ozdoba a jednak ako praktické spojenie dvoch koncov otvoreného svetríku. Práve modely bez zapínania ako napr. blejzre či kardigany sú v poslednej dobe veľmi trendy a táto brošňa s retiazkou sa k nim bude perfektne hodiť.

Tajomstvom tejto zázračnej šatky, ktorú nemusíte zložito viazať, popoťahovať a znova uťahovať, je neviditeľné magnetické zapínanie. Užite si komfort a jej stále rovnaký “našuchorený” vzhľad!

Aké doplnky patria v lete k nevyhnuteľným vo Vašej batožine? Či už sa chystáte do mesta alebo na chalupu, tešíme sa na Vaše reakcie v komentári.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.