Letná starostlivosť o telo

Letná starostlivosť o telo

V lete, viac ako inokedy, by sme mali venovať svojmu telu maximum starostlivosti. Toto krásne ročné obdobie plné slnka a plávania totiž kladie na našu pokožku najvyššie nároky v podobe spálenia, vysušenia a kvôli menšiemu množstvu odevov a väčšiemu pohybu tiež viacero drobných poranení. A v neposlednom rade je v lete naše telo tiež viac na očiach a malo by tak vyzerať naozaj k svetu! Takže si vyhraďte niekoľko hodín len pre seba a svoje telo. Nedeľný podvečer sa priamo ponúka!

Poskytnite svojej pokožke čisto prírodnú starostlivosť založenú na panenskom olivovom oleji. Začnite príjemnou sprchou s jemným umývacím gélom, ktorú klieštězakončíte ošetrením celého tela výživným balzamom. Ak nemáte práve po ruke nikoho, kto by vám namazal aj chrbát, výbornou pomôckou je kefa na nanášanie krému. A nezabudnite samozrejme ani na tvár, denné i nočné krémy sú v starostlivosti o pleť absolútnou nevyhnutnosťou.

A čo je ešte v lete veľmi dôležité? Predsa perfektne ošetrené nohy, na ktoré je radosť pozerať sa. Otvorená obuv dáva všetkým na obdiv vaše nohy a podľa toho by mali tiež vyzerať. Dokonalú pedikúru si môžete už dnes urobiť aj sami doma. Dôležitá je príprava tzn. dôkladné namočenie a samozrejme aj kvalitné nástroje ako napr. kliešte na nechty, profesionálna brúska na zrohovatenú kožu a sklenené pilníky. Príjemným zakončením bude potom masáž pomocou relaxačného gélu.

To, že sa v lete viac potíte a to aj na pokožke hlavy, je známe. Vďaka tomu je nutné si vlasy aj častejšie umývať a viac sa o ne starať. Takmer zázračné sérum obsahuje premyslenú kombináciu chinínu a vitamínu B. Vďaka tomu podporuje rast a zastavuje vypadávanie vlasov. Pokožku hlavy účinne prekrvuje, stimuluje a regeneruje. Po umytí a ošetrení sérom či kondicionérom je dobré vlasy ľahko vysušiť a upraviť napr. pomocou ondulovacej kefy. Vďaka medzerám medzi mäkkým pružnými hrotmi vlasy rýchlo vyschnú a sú navyše krásne zvlnené. Pokiaľ chcete dosiahnuť pevnejšie natočenie, máme pre vás tip – sadu natáčiek na suchý zips. Tieto natáčky sú vhodné predovšetkým na denné použitie, aj keď vďaka ich mäkkosti je možný aj menší odpočinok.

Ako sa o seba staráte Vy? Nechávate všetko na prírodu alebo využívate dostupné produkty? Komentáre sú Vám k dispozícii.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.