Jarná únava a zlá nálada? Nemá šancu!

Jarná únava a zlá nálada? Nemá šancu!

Prechod zimy do jari býva dlhý a náročný po všetkých stránkach. V tomto nekonečnom období sa vyskytuje mnoho rôznych chorôb z nachladnutia a jarných viróz, ale bohužiaľ tiež mnoho depresií, splínov a zlej nálady. Je dokonca dokázané, že marec je mesiacom, kedy si ľudia najčastejšie siahnu na život. Aby sme sa zbavili smutných myšlienok a posilnili svoju imunitu, skúsme sa dostať do dobrej psychickej aj fyzickej kondície.

Vezmite si šikovnú podložku cez rameno  a choďte si zacvičiť. Podložku po použití zrolujete a zaberie Vám minimum miesta. Dobre sa transportuje a Vy tak máte svoju malú telocvičňu ľahko vždy so sebou.

Možno nie ste priaznivci hromadného cvičenia v telocvičniach, takže si radšej zacvičíte pekne sami doma. Vyskúšajte túto posilňovaciu gumu s držadlami, na ktorej nájdete natlačených 14 posilňovacích cvikov s návodmi. Stačí niekoľko minút denne a uvidíte ten rozdiel.

Ďalšou báječnou pomôckou pre domáce cvičenie, ktoré môžete vykonávať  napríklad na svojom obľúbenom kresle môžu byť tieto šikovné šliapacie pedále. Šliapnite do pedálov a urobte niečo pre svoje zdravie, napríklad aj v teple domova a pri pozeraní televízie!

A pokiaľ radi športujete na čerstvom vzduchu, vyrazte von do prírody s modernými trekingovými palicami pre tzv. nordic walking. Tieto palice zmenia Vašu každodennú prechádzku na ľahký a šetrný fitnes tréning. Sú individuálne nastaviteľné na každú výšku, tlmia nárazy, uľavia kĺbom, rozhýbu celé ruky a ďalšie svaly na tele a v neposlednom rade sa postarajú o pocit istoty a stability v každom teréne. palice

A aby ste vždy presne vedeli, koľko ste toho nachodili, skúste digitálny krokomer. Spočíta každý Váš krok, ukáže Vám, koľko ste spálili kalórií a povzbudí Vás vo Vašom chvályhodnom úsilí o dobrú jarnú kondíciu a dobrú náladu!

Ako zvládate odchod zimy Vy? Pomáha Vám pohyb alebo máte inú zbraň? Budeme radi za Vaše komentáre.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.