Jesenná móda pre zrelé ženy

<strong>Jesenná móda pre zrelé ženy</strong>

Chladnejšie obdobie sa prihlásilo o slovo a s ním dochádza aj na zmenu v šatníku.

Dnes sa zameriame na módu pre zrelé ženy. Jesenná móda pre tieto ženy by mala byť pohodlná a zároveň aj elegantná, pričom je dôležité brať do úvahu individuálny vkus, telesné proporcie a životný štýl. Už dávno nie je móda nevýrazná a bez nápadu. Do našich životov vstúpilo mnoho rôznych módnych štýlov a každá si našla ten svoj, v ktorom sa cíti dobre.

Čo by nemalo chýbať v skrini?

Je dôležité, obstarať si také kúsky, ktoré urobia šatník nadčasový. K slovu prichádzajú pleteniny, roláky a prechodové bundy či kabáty. Myslite na to, aby vás príliš neunášali aktuálne trendy, ale aby vás vybrané kúsky bavili aj v ďalších rokoch a cítili ste sa v nich naozaj pohodlne.

V šatníku by rozhodne nemalo chýbať tielko, ktoré udrží náš chrbát v teple. Súčasne patrí medzi ideálne kúsky jednofarebné bavlnené tričko alebo so zmesou elastanu. Na tielko alebo tričko môžete obliecť rolák, pohodlnú teplú mikinu alebo svetrík. Najvrchnejší diel je bunda, teplé sako, kabát alebo pletené pončo.

Náš obchod myslel na všetky tieto príležitosti a vybrali sme z neho pre vás tieto skvelé kúsky:

Nezabúdajme však ani na klobúky, čiapky, na šatky, šály alebo rolákové vsadky.

Vybrali sme pre vás:

Pretože na jeseň je počasie nielen chladné, ale aj veterné alebo daždivé, je dôležité myslieť na vhodnú obuv, ponožky a ďalšie doplnky.

Vybrali sme pre vás:

Jeseň nie je len studená a nevľúdna, ale v slnečných dňoch aj kúzelne farebná. Nebojte sa preto farieb ani vy a rozžiarte svoj outfit s nami.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.