Čaro podpornej bielizne

<strong>Čaro podpornej bielizne</strong>

Obľuba podpornej bielizne je už veľa rokov stále na vzostupe, bez rozdielu pohlavia. Už dávno nie je sťahovacia a podporná bielizeň určená len ženám.

Čo je účelom podpornej bielizne?

Je to nielen samotné zoštíhlenie, ale najmä vytvarovanie dôležitých partií. Ak zvolíte vhodnú sťahovaciu alebo podpornú bielizeň, ktorá zakryje nedokonalosti a pozdvihne prednosti, je to rázom na vašej postave poznať. Taká bielizeň vyhladí a vyladí siluetu tak, že pod šaty nie je vidieť. To je žiadúce napríklad pri večerných šatách. Obrysy spodnej bielizne alebo pokrčený textil by mohol výrazne narušiť celkový dojem.

Aká bielizeň bude pre vás ideálna?

Aby bielizeň plnila svoj účel, je treba zvoliť správnu veľkosť. Príslušná veľkosť je tá, ktorú bežne nosíte. Rozhodne si neobstarávajte veľkosť menšiu alebo väčšiu. V prípade menšej veľkosti by ste sa do bielizne mohli obťažne dostávať a väčšia bielizeň by tiež neplnila požadovanú funkciu. Sťahovacie nohavičky využijete nielen pre vytvarovanie postavy, ale veľmi dobre poslúžia aj po operáciách brucha, a dokonca sú skvelou podporou ochabnutého svalstva po pôrode. Medzi ďalšie výhody sťahovacej a kompresnej bielizne patrí aj jej vplyv na žilný a lymfatický systém. Dokonca sú vhodné aj ako prevencia celulitídy.

Kompresné návleky a pančuchy

Ide o veľmi dôležité kúsky, ktoré majú za cieľ sťahovať končatiny. Kompresiou dochádza k povzbudeniu činnosti krvného obehu a tým sa do svalov dostáva viac kyslíka. Kompresné podkolienky a návleky ocenia najmä tí, ktorí majú sedavé zamestnanie alebo trpia na odtoky nôh a kŕčové žily. Znižujú pocit unavených a ťažkých nôh. Sú vhodné pri cestovaní ako prevencia proti vzniku trombózy. Pri dlhom sedení a statí ich ocení aj zdravotnícky personál.

Vyberte si bielizeň u nás

Z našej ponuky sme pre vás tentokrát vybrali rôzne druhy podpornej a zoštíhľujúcej bielizne:



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.