Domácnosť plná vychytávok

<strong>Domácnosť plná vychytávok</strong>

Akékoľvek vychytávky sú tu preto, aby nám pomohli, urýchlili prácu, zbavili nás námahy, ušetrili čas a veľmi často aj peniaze. Skrátka aby nám uľahčili život. A kto by nechcel mať život ľahký.

Tento článok bude doslova nabitý vychytávkami z nášho obchodu. Poďte si uľahčiť život s nami.

Mištičky, dózy a krabičky

Najpoužívanejšie nádoby, ktoré slúžia na uchovávanie potravín sú bezpochyby rôzne typy krabičiek s viečkami. Medzi tie obzvlášť obľúbené patria viečka s klipsami, ktoré udržia v krabičke aj tekutý obsah bez nehody. V našom obchode nájdete 6-dielnu sadu obdĺžnikových krabičiek , ale tiež sadu 3 kusov okrúhlych dóz s klipsovými viečkami.

Uchovať potraviny môžeme ľahko aj v pôvodnej nádobe a zakryť ich praktickými viečkami na gumu alebo sadou silikónových krytov, ktoré sú tiež opakovane použiteľné.

Vychytávky do chladničky a mikrovlnnej rúry

Chladnička patrí medzi najdôležitejšie spotrebiče v domácnosti. Uľahčiť si jej používanie môžeme napr. praktickými podložkami, ktoré spomaľujú zrenie potravín a dokážu ich udržať dlhšie čerstvé. Ak zvolíme 2 boxy, môžeme do nich uložiť napr. zeleninu, ovocie a ďalšie potraviny a vždy ich budeme mať v chladničke pekne po ruke.

Chladnička sa veľmi často stretáva s rôznymi pachmi, ktoré nie sú vždy príjemné. Zabrániť tomu môžeme osviežovačom vzduchu, ktorý neutralizuje pachy a zabraňuje tvorbe plesní.

Mikrovlnná rúra je obľúbený spotrebič a aby bolo jej používanie ešte pohodlnejšie, máme pre vás niekoľko produktov, ktoré vám ho uľahčia:

Schopné a chytré drobnosti

Máme pre vás ešte mnoho ďalších drobností, ktoré sú pre každú domácnosť veľkým prínosom:

Veríme, že sme vás našim článkom inšpirovali a do vašej domácnosti pribudnú noví pomocníci, ktorí vám ušetria čas, peniaze aj námahu.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.