Novoročné predsavzatia

<strong>Novoročné predsavzatia</strong>

Obdobie konca roka so sebou okrem iného prináša aj bilancovanie a mnohé novoročné predsavzatia. Tiež si ich každý rok dávate? Alebo ste nad tým už mávli rukou a do nového roka idete oslobodení od akýchkoľvek úloh?
Ak sa snažíte nejaké dôležité predsavzatie dodržať, pomôžeme vám sa zorientovať v jednoduchých zásadách.

Ako to nastaviť a dodržať?

Teraz už naozaj schudnem…

Naučím sa konečne ten jazyk…

Budem jesť zdravo…

Prečo väčšine z nás vydrží dodržiavanie podobných predsavzatí len pár týždňov alebo dokonca dní? Je to tým, že nejde o vnútorné rozhodnutie, ale robíme to preto, že to robia ostatní.

Aby bolo predsavzatie úspešné, je potrebné dodržať pár jednoduchých zásad:

  1. Buďte konkrétni. Ak ste sa napr. rozhodli schudnúť, napíšte si, o koľko kg chcete schudnúť a nejaký rozumný dátum.
  2. Nastavte si reálne ciele. Nezabúdajte, že príliš veľké ciele môžu byť demotivačné a nesplniteľné. Ak si nastavíte menšie a čiastkové ciele, ktoré budete schopní plniť, prinesie to ten pravý pocit uspokojenia a radosť.
  3. Ak o svojom predsavzatí poviete aj svojmu okoliu, nebudete v tom sami. Ak by ste predsa len trochu poľavili, ostatní vám predsavzatia budú pripomínať a pre vás tak bude ťažšie sa len tak vzdať.

Tipy na praktické vychytávky do domácnosti

Nech už ste si predsavzatia dali alebo nie, našli sme pre vás pár tipov na vychytávky z nášho e-shopu. Tie vám rozhodne uľahčia život aj bez predsavzatí.

  • Už vás nebaví kupovať pri každom nákupe ďalšie a ďalšie igelitové tašky, ktoré škodia životnému prostrediu i vašej peňaženke? Máme pre vás generáciami obľúbenú sieťovku, ktorá sa zmestí aj do malej kabelky a pojme naozaj veľký nákup.
  • Nech už ste sa rozhodli dodržiavať predsavzatia o správnom stravovaní alebo je to váš stály životný postoj, máme pre vás dokonalú vychytávku pre zdravé varenie. V parnom hrnci pripravíte aj niekoľko pokrmov naraz. Nielen, že uvaríte bez zbytočných tukov, ale ušetríte aj energiu a čas.
  • Hľadáte vreckovku, ale práve sedíte za volantom a šoférujete? Box na papierové vreckovky ľahko pripevnite na slnečnú clonu, a tak ich budete mať vždy po ruke. Ľahšie to už nejde.
  • Problémy s chrbticou má dnes už takmer každý. Pretože sú často spojené s držaním tela, máme pre vás šikovnú oporu chrbta s 12 zabudovanými magnetmi. Podporuje hornú časť tela a pomáha držať ramená v správnej pozícii. Tým uvoľňuje tlak v bedrovej pozícii.
  • Pri chrbte ešte chvíľku zostaneme. Predsa ho len potrebujeme mať zdravý a nebolestivý. Veľmi často nás bolí aj z dlhého sedenia. Anatomická opierka je vhodná ako do auta, tak aj doma na stoličku. Prináša úľavu najmä bedrovým stavcom a medzistavcovým platničkám. Sieťovina zaistí dobré vetranie a mäkké nopky jemnú masáž. K autosedačke ju pripevníte veľmi jednoducho pomocou pásu.
  • Ak dbáte o svoje zdravie, budete si rozumieť s naozaj dôležitým pomocníkom. Pulzný oxymeter vám jednoducho a kedykoľvek zmeria pulz a saturáciu krvi kyslíkom. Tento prístroj lekári obzvlášť odporúčajú pri ochorení srdca, pľúc, astme, pri fyzickej námahe… Stačí len priložiť prst a displej na prístroji zobrazí hodnoty v priebehu niekoľkých sekúnd. To všetko presne a bezbolestne.

Veríme, že vás naše produkty aj v novom roku potešia a uľahčia vám život.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.