Zdravie, fitness a relaxácia

<strong>Zdravie, fitness a relaxácia</strong>

Byť zdravý a spokojný je prianím každého z nás. Ako to však urobiť, aby sme sa tak skutočne cítili? Máme pre vás dobrú správu. Prostredníctvom pomôcok a inteligentných riešení je všetko na dosah.

Pre zdravie človeka nie je dôležitá len správna životospráva, ale tiež pohyb. Je podstatné, aby sme pohyb zaradili medzi každodenné aktivity, ale nie je potrebné prepínanie síl na úrovni vrcholových športovcov.

Pohyb pod kontrolou

Aby sme mali svoju fyzickú aktivitu pod kontrolou, pomôže nám k tomu inteligentný fitness náramok, ktorý meria tepovú frekvenciu, počíta Vaše kroky a spálené kalórie. Do pohybových činností môžeme smelo zaradiť šliapanie na bicykli a tým aj rotopéd, ktorý má oproti bicykli nesmiernu výhodu. Šliapať na ňom môžete v pohodlí domova, nech je vonku akékoľvek počasie. Pre jednoduché, ale veľmi účinné posilňovanie máme skvelý tip.  S posilňovacou pomôckou postačí len 10 minút denne, aby ste precvičili všetky dôležité časti tela.

Dajte zelenú zdravotným pomôckam

Často potrebujeme podporu rôznych zdravotných pomôcok, ktoré nám život uľahčia a zbavia ťažkostí. Elastická bandáž na koleno vás zbaví v ležiacej polohe tlakovej bolesti a odľahčí spodnému kolenu.

Pri pocite ťažkých nôh a na prevenciu proti kŕčovým žilám je dôležitá kompresia končatín. Naše kompresné návleky môžete jednoducho nosiť pod alebo aj cez normálne pančuchy.

Ak vás trápia bolesti chrbta, uľaví mu a podporí ho magnetický bedrový pás so 16 magnetmi. Táto praktická podpora prehrieva citlivú oblasť bedrovej chrbtice, uvoľňuje svalstvo a odľahčuje platničkám. Jednoducho ho môžete nosiť pod oblečením.

Na namáhané svaly a unavené nohy vám pomôže konský balzam. Je vyrobený z tých najlepších ingrediencií a obsahuje 10 bylín, ktoré blahodarne pôsobia na chrbát, ramená, svaly a kĺby.

Úľava nielen pre nohy

Mnohých z nás môže trápiť vbočený palec. Ide o veľmi bolestivý stav a tento stav môžeme zlepšiť oddeľovačom prstov, ktorý pomáha zlepšovať postihnutie a vrátiť palec do pôvodnej, zdravej polohy. Zároveň tlmí opuch kĺbu a tým eliminuje bolesť.

Pri nohách ešte chvíľku zostaneme. Aby bola naša chôdza čo najzdravšia a najpohodlnejšia, pomôžu nám k tomu podpätníky, ktoré rozložia tlak a výrazne tlmia došľap.

Nohy by sme si mali rozmaznávať. Sú pre nás veľmi dôležité, a preto im doprajme čo najlepšiu starostlivosť. Začať môžeme kúpeľmi, ktoré naše unavené chodidlá povzbudia a príjemne uvoľnia. Skladací lavór je pre takéto odpočinkové kúpele priamo vyrobený.

Mať nohy v teple je nesmierne dôležité nielen pre zdravie, ale aj psychickú pohodu. Hrejivý velúrový vankúš na nohy sa o takú pohodu postará bez rozmýšľania.

Keď navyše tento vankúš skombinujete so zahrievacím ramenným návlekom a relaxačným a masážnym vankúšikom, bude vaše pohodlie dokonalé.

Na záver by sme vám radi predstavili pomocníka na navliekanie ponožiek. Vďaka nemu ich oblečiete pohodlne a bez ohýbania.

V nadchádzajúcom jesennom období môžeme všetkých spomínaných pomocníkov hojne využívať v pohodlí domova. To posilní nielen vaše zdravie, ale aj duševnú pohodu.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.