Ako zabaviť deti počas prázdnin?

Ako zabaviť deti počas prázdnin?

Prázdniny ešte neskončili a vám už dochádzajú nápady na detské hry? Stále ešte máme zásobu nových hier, ktoré pre vás a vaše deti budú príjemným spestrením.

Pokojná a príjemná zábava i pre jednotlivca

Či je vonku daždivo alebo svieti slniečko, domček plný kresliacich potrieb sa hodí vždy. Okrem pasteliek, fixiek a voskoviek obsahuje tiež ceruzku, gumu, strúhadlo a lepidlo rozpustné vo vode.

Pre malých aj veľkých maliarov máme nachystanú sadu 48 pasteliek v textilnom zavinovacom puzdre. Sada obsahuje mnoho rôznych farebných odtieňov a každý si tak príde na svoje.

K odpočinkovým zábavám patrí aj celosvetovo obľúbené puzzle. Poskladajte si puzzle s mačičkami alebo s prekrásne farebnými motýľmi. Aby každý zložený kúsok zostal na svojom mieste a pohromade, máme pre vás skvelú podložku pod puzzle. Rozložené puzzle bez pohybov dielikov jednoducho zrolujete aj s podložkou a vrátite sa k nemu, až budete chcieť.

Aktívna zábava pre tímy aj jednotlivcov

Ak potrebujete aktívnejší druh zábavy, oceníte hru v hádzaní loptičiek na terč. Mäkké a ľahké loptičky  so suchým zipsom, aby sa na terči ľahko udržali. Vďaka tomu sú úplne bezpečné.

Medzi obľúbené rodinné hry patrí tiež  nástenná hádzacia hra alebo hádzacia hra s krúžkami. Hry môžete hrať v tímoch, ale aj ako jednotliví hráči.

Najmenšie deti zabavíte veselým mini bowlingom s kolkami vo farbách lienok alebo kolkami v podobe žabiek.

Stolné hry a hlavolamy

Tieto hry patria medzi obzvlášť zábavné spestrenie. Klasická dosková hra Halma je ideálna aj na cesty a jej výhodou sú zapichovacie hracie figúrky, ktoré sa neprevrátia a neskotúľajú.

Veľkú zábavu si užijete so spoločenskou vyvažovacou hrou, ktorá je skutočnou výzvou pre malých i veľkých hráčov. Hráč, ktorý umiestni poslednú stoličku na vežu vyhráva. Pri tejto hre využijete istotu v rukách a zmysel pre rovnováhu.

Naozaj vzrušujúca hra plná kombinácií pre všetky stratégie je Rummicub. Je určená pre 2 – 4 hráčov a hracie kamene s príslušenstvom sú uložené vo vysokokvalitnom koženom kufríku.

Určite poznáte generáciami obľúbenú hru na kocky? Uzatvárateľný pohár z umelej kože má vnútornú fleecovú podšívku a premiešavanie kociek získa tichý a sýty zvuk.

Pre nadšencov, ktorí si radi lámu hlavu a majú trpezlivosť, je priamo robená sada 12 kovových hlavolamov.

Jedna z najznámejších a najobľúbenejších doskových hier je jednoznačne domino. Verzia v XXL prevedení obsahuje 28 kúskov a ľahko si ju zahráte doma aj vonku.

Hry majú neuveriteľnú schopnosť zabaviť deti aj dospelých na dlhé hodiny, a preto smelo do toho.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.