Úložné priestory majú zelenú

Úložné priestory majú zelenú

Každá domácnosť niekedy zápasí s nedostatočným využitím alebo nedostatkom úložných priestorov. Hoci sa to zdá, že je to takmer vedecký oriešok, našli sme pre vás pár užitočných typov.

Začneme najnáročnejším miestom na úložné priestory, ktorým je kuchyňa. Už samotná pracovná plocha vyžaduje zložitú organizáciu. Pár miest navyše pre dôležité predmety alebo riad dokáže pridať poschodová rohová polička. Nielen, že pridá plochu na odkladanie, ale žiadne miesto z pracovnej dosky neuberie.

Jednoduchá organizácia v kuchyni

Skrinky pod drezom nebývajú vybavené policami z toho dôvodu, že do nich najčastejšie dávame vyššie predmety (napr. odpadkový kôš a čistiace prostriedky). Skvelou vychytávkou je otočný organizér, ktorý sa pripevní na vnútornú časť dvierok. Dve poschodia organizéra ponúkajú dostatok priestoru pre čistiace prostriedky apod.

Zostávajúce miesto v skrinke môžete využiť ešte niekoľkonásobne a to vďaka dvojposchodovému regálu, v ktorom sa môžu nachádzať ďalšie dôležité čistiace a upratovacie prostriedky.

Skrine nafúkneme

Určite ste už počuli alebo aj veľakrát sami vyslovili vetu: „Nemám nafukovaciu skriňu“. So šikovnými pomocníkmi však dokážete jej vnútorný priestor rozšíriť veľmi jednoducho. Len samotné nohavice môžete vešať úsporne na inteligentom vešiaku. Zmestia sa na neho až štvore naraz a vďaka protišmykovej úprave na ňom budú aj dobre držať.

Čo však s ostatným oblečením, ktoré sa nám do skrine už takmer nezmestí? Praktické háčiky na ramienka dokážu priestor v skrini dokonca strojnásobiť.

Prispôsobte kúpeľňu svojim požiadavkám

Aj do tej najmenšej kúpeľne, na toaletu alebo do kuchyne pasuje štíhla, a predsa neuveriteľne priestranná skrinka.  Potrebujete úložného miesta ešte viac? Bude sa vám hodiť dokonale priestranný regál s 5 poschodiami. Je adeptom na pomocníka do všetkých miestností.

Spálňa má úložný potenciál

Do spálne radi a často odkladáme sezónne oblečenie a ďalšie dôležité veci. Ako na to, aby boli všetky veci prehľadne uložené? Posteľnú bielizeň, prikrývky alebo oblečenie ľahko uskladníte v dvoch úložných vakoch na zips. Textílie budú chránené pred prachom a zmestia sa pod posteľ alebo na skriňu. Rovnako poslúžia aj dva úložné boxy na zips.

Letné alebo zimné prikrývky tiež potrebujú uložiť a pri ich objeme to vôbec nie je jednoduché. Ponúkame vám okrúhlu tašku na prikrývky, do ktorej ich zrolované ľahko uložíte. Zostanú chránené pred prachom aj nežiadúcimi škodcami.

S dobre vybranými pomocníkmi bude vaša domácnosť dokonale usporiadaná a priestranná.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.