Rozkvitnutý jarný domov

Rozkvitnutý jarný domov

Máj bol nezvyčajne chladný a ani po ľadových mužoch sa počasie príliš neukázalo. Dokonca aj pomerne dosť pršalo, čo ale bolo veľmi potrebné. Záhradky sa zazelenali a tráva rastie ostošesť. Je to síce pekné, ale na druhú stranu to tiež znamená viac sekania, čo sa všade nestretáva s nadšením. Ja sa dnes zameriam na interiér a dám Vám niekoľko tipov, ako si pekne ozvláštniť domov bytovým textilom s motívom kvetín. Pretože všetko okolo tak nádherne kvitne, prenesieme si trochu tej krásy aj domov.

Keď je reč o kvetinách, väčšinou nás asi hneď napadne ruža, pretože to je kráľovná kvetín. Ja som pre Vás vybrala nádhernú posteľnú bielizeň z nadýchanej jemnej bavlny s očarujúcou potlačou ruží. Mäkká a hrejivá posteľná bielizeň má praktické zapínanie na zips.

Mojím ďalším kvetinovým tipom pre Váš domov je posteľná bielizeň Lúčne kvety. Bude sa Vám do nej líhať ako na rozkvitnutú a voňavú letnú lúku. Táto posteľná bielizeň je z hebkého mikrovlákna, ktoré je dokonale priedušné a má obrovskú výhodu – nemusí sa žehliť.

Možno práve na posteľnú bielizeň alebo prestieradlá, deky, uteráky a ďalší bytový textil sa Vám bude hodiť dekoratívny box – organizér s nostalgickou potlačou ruží. Okrem toho, že krásne vyzerá, vám tiež ušetrí množstvo miesta.

Ja s tými ružami proste nedám pokoj 😊 Nemôžem si pomôcť, ale tento prekrásny záves s tými najdokonalejšími kvetinami, ten predsa musí okúzliť skutočne každého. Záves je z hodvábneho mikrovlákna a upúta predovšetkým plynulým prechodom nádherných žiarivých farieb. Bude sa vynímať v každej izbe!

Skutočne jedinečným kúskom je tento obrus – naperon vo farbe šampanského v jemnom saténovom lesku s výšivkou ruže. Kvalitné prevedenie a lesklý brokátový vzhľad dodá každému interiéru punc luxusu.

Mojím posledným tipom je prikrývka s motívom ruže, ktorá prepožičia Vašej spálni úplne novú romantickú atmosféru, a navyše ochráni Vašu posteľnú bielizeň pred prachom a škvrnami. Starostlivé spracovanie s kosoštvorcovým prešitím a polstrovanou vložkou.

Páčili sa Vám dnešné tipy na rozkvitnutý domov? Uvítali by ste aj ďalšie tipy na kvetinové motívy napríklad do kuchyne či kúpeľne? Teším sa na Vaše komentáre, rady a podnety! 



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.