Zaručené tipy, ako si užiť zábavné leto s deťmi

Zaručené tipy, ako si užiť zábavné leto s deťmi

Prázdniny, to je more voľného času pre deti a vyčerpávajúca úloha pre ich rodičov, ktorí ratolesti musia nejak zabaviť. Pozriete sa na 5 vyskúšaných tipov na letné aktivity, ktoré budú baviť vaše deti aj Vás.

Zahrajte si doskové hry

Vyrušte deti od hrania počítačových hier a prebuďte v nich súťaživého ducha. Zahrajte si s deťmi doskové hry, ktoré nikdy nesklamú. Namiesto klasického Človeče, nehnevaj sa! môžete vyskúšať trebárs dobrodružnú hru s pirátmi. Alebo skúste hru Halma, v ktorej sa nemôže nič prevrhnúť ani skotúľať. Sami si z detstva určite pamätáte aj hru Rummy, ktorá sa často zamieňa s hrou žolíky.

Upečte niečo spoločne

Zverte vašim deťom tajný rodinný recept, ktorý sa prenáša z generácie na generáciu. Upečte sladké alebo slané palacinky v tvare srdca, vo  forme na pečenie „Dr.Oetker“ vyskúšajte urobiť obľúbenú tortu a zaujmite srdiečkovými muffinmi. Oslávte narodeniny domácou tortou a naservírujte ho oslávencovi pomocou tortovej lopatky, ktorá mu k tomu zahrá pesničku Happy Birthday.

Užite si popoludnie na záhrade

Svieti vonku slniečko? Ideálny čas na to vyraziť von na záhradu. Pri hádzacej hre „Klaun“ sa môžu deti namiesto klasických šípok predviesť v hode s loptičkami na suchý zips, s ktorými sa nemusíte báť žiadneho zranenia.

Usporiadajte záhradnú slávnosť

Deti jednoducho milujú oslavy. Pripravte im špeciálnu party na ich počesť! Nech už slávia narodeniny, sviatok alebo si chcú domov pozvať kamarátov, prekvapte ich. Nachystajte špeciálnu dekoráciu v podobe balónikov a svetielok, zabavte ich a naučte ich hrať hádzanie kociek s kalíškom.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.