Ako na dokonalú záhradnú slávnosť?

Ako na dokonalú záhradnú slávnosť?

K letu neodmysliteľne patria grilovačky, stretávanie s priateľmi a množstvo dobrého jedla a pitia. Ako sa na záhradnú slávnosť pripraviť, aby bola skrátka nezabudnuteľná?

Ohromte originálnou dekoráciou

Natiahnite na Váš altánok svetelnú reťaz s kvetmi, na stôl postavte svietnik v tvare kvetu a cestičku k domu ozdobte solárnymi lampášmi. Ak chystáte narodeninovú oslavu, myslite na každý detail a prekvapte oslávenca. Narodeninová torta pekne vynikne na bohato zdobenom podnose na torty a dobre budú vyzerať aj slávnostné obrúsky s nápisom Happy Birthday.

Pripravte špeciálne lahôdky

Mäso, ryby a zeleninu si môžete pripraviť trebárs na stolnom grile, ktorý zvládne jedlo aj osmažiť alebo podusiť. Ak máte radi ogrilované kuracie stehienka, jahňacie kotlety alebo rebierka, vaším nerozlučným pomocníkom bude stojan na grilovanie, vďaka ktorému bude jedlo po celom povrchu chrumkavé a vnútri báječne šťavnaté. Hostia určite ocenia aj medovo-horčicovú omáčku, ktorá dodá mäsu zaujímavú chuť.

Zaistite hosťom pohodlie

Pripravte si dostatočný počet stoličiek, ktoré môžete ešte vylepšiť vysokým podsedákom pre maximálne pohodlie. Na stôl prestrite umývateľný obrus a nezabudnite na prestieranie s kvetinami. Poháre potom ozdobte viečkami na poháre, aby do nich náhodou nevlietla osa alebo iný hmyz.

Nezostaňte na suchu

Vyžmýkajte zrelé pomaranče a pripravte čerstvý džús, ktorý môžete naliať do zásobníka na nápoje s kohútikom. Pre deti pripravte domácu limonádu. Napríklad sladkú malinovku, alebo s pomocou mixéra vykúzlite mliečny koktail. Ak by ste svojim hosťom radi ponúkli aj niečo ostrejšieho, zábavu zaručene rozprúdi alkoholická hra veža, v ktorej musíte preukázať svoju šikovnosť.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.