Májové posedenie na záhrade

Májové posedenie na záhrade

Aj keď okolo nás stále panujú mimoriadne opatrenia, prichádzajúce jarné počasie nám dáva na veľa nepríjemných okolností zabudnúť. Ja osobne mám tento rok snáď najkrajšiu záhradu, čo si pamätám. Aj cez dlhotrvajúce sucho je na nej vidieť omnoho väčšiu starostlivosť, ktorú dostáva. Nech už patríte medzi tých, ktorí majú v súčasnej dobe menej práce a viac voľného času alebo medzi tých, ktorí prácu majú, ale o to viac sa cez víkendy snažia odreagovať na svojich záhradách, prajem Vám všetkým KRÁSNU JAR😊!

Po celodennej práci si na svojich upravených záhradách radi posedíme. Ale v tomto období bývajú večery ešte celkom chladné. Vybrala som pre Vás teda pár zaujímavých produktov, ktoré by sa Vám mohli pre také večerné posedenie dobre hodiť.

Záhradný nábytok určite už na svojich záhradách máte, dnes je výber naozaj obrovský. Ja som si ale ešte zaobstarala niečo, čo by som rada odporučila aj Vám. Jedná sa o záhradnú hojdaciu stoličku dva v jednom, ktorú môžete veľmi jednoducho premeniť v pohodlné slnečné ležadlo.

Môžete ju využiť nielen na záhrade, ale aj na balkóne alebo trebárs pri letnom kempovaní. Je veľmi komfortná, ergonomicky tvarovaná a mimoriadne príjemná. Má odnímateľnú opierku hlavy a poťah s upevnením na gumičku. A pretože je namáhavé záhradný nábytok stále prenášať a schovávať, odporúčam Vám zadovážiť si na ňu rovno aj odolný ochranný obal.

Keď už pohodlne sedíte a kocháte sa pohľadom na posekaný trávnik, upravené záhony a kvitnúce stromy, tak by to určite chcelo i nejaký dobrý teplý nápoj. Či už ste milovníci kávy, čaju alebo kakaa, z tohoto štýlového termo hrnčeka Vám bude chutnať vždycky. Je šikovný aj na cesty a má vkusnú potlač s motívom dubového lístia. Vaše obľúbené nápoje udrží horúce (alebo v lete vychladené) dlhé hodiny.

Doslova ideálna pre jarné podvečerné posedenie na záhrade je veľká deka z mäkkého fleecu. Je v prírodných odtieňoch, krásne teplá a príjemne ľahká. Alebo si môžete obstarať trebárs len menšiu (a lacnejšiu) verziu: pléd so štýlovým kvetinovým vzorom. Rozmazná Vás rovnakou hebkosťou a hrejivosťou.

Už sa Vám pekne sedí, zľahka sa pohupujete, vo svojej náruči Vás hýčka jemná prikrývka a v ruke máte svoj milovaný bylinkový čaj s medom…. Ale niečo by to ešte chcelo. Už sa stmieva a nie je tak dobre vidieť, takže je presne ten správny čas na nejaké osvetlenie. Solárna kvetinová reťaz s 35 farebnými LED diódami si počas dňa ukladá slnečnú energiu a večer z nej potom vykúzli nádherne farebnú atmosféru.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.