Vo farbách jesenného lístia

Vo farbách jesenného lístia

Jeseň je bezpochyby najfarebnejším ročným obdobím. Príroda akoby sa predháňala v tom, aké nádherné tóny dokáže vytvoriť. Okúzľuje nás neskutočnou paletou všetkých odtieňov žltej, oranžovej, červenej a hnedej. Farby jesenného lístia sú krásne nielen vonku, ale dokážu veľmi spríjemniť a zútulniť aj interiér Vášho domova. Našla som pre Vás pár produktov, vďaka ktorým jednoducho prenesiete úchvatnú jesennú paletu aj do svojich obydlí. Stačí len málo a ucítite tiež doma teplo babieho leta…

Hneď pri vstupných dverách Vás aj Vaše návštevy môže uvítať nádherný jesenný veniec. Je bohato zdobený tekvicami, bobuľami a farebnými listami. Avšak najlepšie na ňom je osvetlenie desiatimi šetrnými elektroluminiscenčnými diódami.

A pretože som si tento typ svetelnej energie doma veľmi obľúbila, ponúkam Vám ešte tri šikovné dekorácie s rovnakým druhom „pohonu“. Prvá z nich je štýlová vosková sviečka s nostalgickým motívom jesenného lístia a vtáčika. Je ideálna pre príjemné večery i slávnostné príležitosti.

Mojím ďalším tipom je guľa z originálneho krakelovaného skla umelecky maľovaná farebným lístím. Žiarivo krásna dekorácia, ktorá je nádherným príkladom fascinujúceho svetelného dizajnu. Vďaka desiatim diódam vydáva skutočne silné svetlo so zaujímavými efektmi.

A posledným produktom dokonale využívajúcim túto úspornú technológiu je nástenný obraz, ako inak než s motívom jesenného lístia. Farebné stromy vyzerajú krásne samy o sebe, ale keď zapnete šesť svetelných diód, vyzerá potom les naozaj magicky.

Nenahraditeľným pomocníkom pri stolovaní sa stane súprava 24 kusov prestierania, ktoré je spracované ako trhací blok. Prírodný papier potlačený motívmi farebných listov možno navyše i individuálne popísať, môžete teda veľmi štýlovo stolovať aj s osobnými menovkami. Také milé gesto Vašich hostí určite poteší.

Krásnu atmosféru babieho leta môžete vniesť aj do svojej spálne. Pretože tejto príjemnej posteľnej bielizne z čistej bavlny udáva tón jesenné slnko. Posteľná súprava s praktickým zapínaním na zips a jemným prechodom farieb s krásne prevedenými girlandami listov zútulní každú spálňu.

A pretože sme začínali dvermi, budeme končiť oknom. Ja osobne mám veľmi rada samolepiace obrazy na okná, pretože sa veľmi ľahko aplikujú, sú opakovane použiteľné a urobia skutočne veľkú parádu. Tento jesenný motív obsahuje výra na vetvičke, farebné lístie a mesiac. Radosť pozrieť zvnútra aj zvonku!

A čo Vy, máte radi farby jesennej prírody a vnášate ich aj do svojich interiérov? Tiež milujete jesenné kytice z lístia všetkých farieb, bobúľ, jarabín a šípok? Napíšte nám do komentárov, tešíme sa na Vaše názory a tipy!



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.