Nový jarný kabát pre Váš domov

Nový jarný kabát pre Váš domov

S prichádzajúcou jarou pozeráme kriticky nielen na svoje zimné tukové vankúšiky, ale veľmi často aj na zariadenie svojich domovov. Naši predkovia v jari vždy vykonávali veľké jarné upratovanie, kedy sa nábytok vytiahol pred dom, oprášil sa, umyli sa okná, vymietli sa kúty a miestnosti sa vybielili vápnom. My to takto jednoduché nemáme, poriadné jarné upratovanie síce tiež robíme, ale často cítime, že to nestačí. Ja Vám dnes poradím, ako ľahko oživiť interiér bez väčších výdajov a nutnosti výmeny nábytku. Doma totiž môžete lacno a jednoducho kúzliť so štýlovým bytovým textilom.

Môže sa stať, že sa zjari pozriete na svoj domov úplne novými očami. Bude sa Vám zdať, že Vaša pohovka už nie je tak pekná ako predtým a ucítite, že to proste chce zmenu. Samozrejme nie je hneď nutné pohovku vyhodiť a kupovať novú. Máme pre Vás veľmi jednoduché, výhodné a praktické riešenie – prehoz, ktorý Vašu pohovku zároveň ochráni. Na výber je aj niekoľko prima farieb: bordó, hnedá či zelená.

Podobne môžete oživiť aj stoličky jedálenského stola. Šikovné podsedáky sú nielen v krásnych sviežich tónoch žlté a červené, ale navyše sa na nich báječne sedí. Sú mimoriadne pohodlné a mäkké a tiež Vám môžu dodať pri stole pár centimetrov navyše. Ideálne bude zladiť ich s ďalším textilom v obývacej izbe či jedálni.  

Čo vždycky skvele oživí každý interiér, je pestrý koberec. Ja som pre Vás vybrala veľmi obľúbený kúsok v štýle patchworku. Jeho príjemné farby prežiaria každú miestnosť, ale najvhodnejší bude do kuchyne, kde sa Vám hneď vďaka nemu bude pri linke stať príjemnejšie. Môžete ho mať v troch rôznych veľkostiach.

Aj ďalší môj tip je určený do kuchyne, kde sa Vám určite bude hodiť táto štýlová jarná záclona. Vzdušný model s krásnou výšivkou krokusov s oblúčkovým okrajom dodá Vášmu oknu krásny vzhľad a efektívne zámedzie aj prípadným zvedavým pohľadom zvonku.

A nesmiem vynechať ani spálňu, pretože to je miesto, kam sa všetci po rušnom dni tešíme najviac. Preto by tiež miestnosť na spanie mala byť oázou pokoja, bezpečia a pohody. Zaobstarajte si na jar novú posteľnú bielizeň a uvidíte, ako Vaša spálňa prekukne! Vybrala som pre Vás elegantný model posteľnej bielizne z jemného mikrovlákna s nádhernými ornamentmi. Vysoko kvalitný materiál je hebký ako hodváb, príjemný k pokožke, a navyše s ľahkou starostlivosťou bez pokrčenia. Oceníte na nej tiež praktické zapínanie na zips.

Aby som nezabudla, ešte tu mám niečo malé, čo uvíta Vaše návštevy hneď pri vstupe do Vášho bytu či domu. Veselá rohožka, ktorá jar doslova vyžaruje, je plná roztomilých lienok a štvorlístkov. Pri pohľade na ňu sa každý musí chce nechce usmiať. Vďaka všetkým týmto textilným pomocníkom zmeníte farebnosť svojej obývacej izby, kuchyne či spálne v priebehu okamihu. A vzhľadom ich priaznivej cene si môžete dopriať aj viac farebných kombinácií, ktoré budete striedať podľa príležitostí, ročných období či svojej momentálnej nálady.

Je pre Vás jar symbolom nového elánu alebo prepadáte panike z toho, čo všetko slnečné lúče odhalili vo Vašej domácnosti?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.