Najobľúbenejšie veľkonočné dekorácie

Najobľúbenejšie veľkonočné dekorácie

Tiež máte tak radi Veľkú noc? Určite to nie je len samotným významom tohto sviatku, príjemné na nej je aj to, že navodzuje jar a jej svieže farby a symboly veselo ozdobia každú domácnosť aj záhradu. Ja som pre Vás dnes vybrala najobľúbenejšie a najpredávanejšie produkty z nášho sortimentu, ktoré zahŕňajú nielen klasické dekorácie na dvere, okná či stoly, ale aj niečo na záhradu, čo sa na prebúdzajúcej a krásne jarnej ošetrenej zahrádke bude skutočne pekne vynímať.  

Elegantný veľkonočný veniec na dverách upúta každého, ale predovšetkým bude vítať Vašich sviatočných hostí. Uvidíte, že nemusí být zďaleka plný kvetín alebo zvieratiek, úplne postačí triezva zelená ratolesť s farebnými vajíčkami. A môžete ho samozrejme zavesiť nielen na dvere, ale pokojne aj na okno, luster alebo stenu.

Co však nesporne na okno určené je, je tento nalepovací obraz. Pestrofarebná a pritom jemná kytica okúzli každého okoloidúceho a stane sa milým poslom najkrajších sviatkov jari. Možno ju veľmi ľahko nalepiť a neskôr odlepiť, je viackrát použiteľná a urobí radosť malým i veľkým.

Určite so mnou budete súhlasiť, že ku každému sviatku patrí aj štýlový bytový textil. Nežný obrus v saténovom vzhľade, bohato vyšívaný farebnými tulipánmi, s filigránsky jemnou výšivkou má tú výhodu, že ho nebudete musieť po Veľkej noci upratať do skrine. Motív jarných kvetín môžete mať na stole až do leta.

Ďalším veľmi obľúbeným produktom je toto vajíčko s prekvapením. Je krásne mäkké a pestré a bude se výborne hodiť ako darček. Keď ho totiž ponoríte do vody, stane sa z neho farebný uterák. Zaujímavá veľkonočná pozornosť pre Vašu rodinu či priateľov.

Do kuchyne Vám určite príde vhod krásna a zároveň praktická utierka z veľmi savého materiálu zdobená bodkovaným vzorom a obrázkom kohúta. Rovnako ako obrus aj túto textíliu využijete okrem Veľkej noci aj v akúkoľvek inú ročnú dobu.

Okuzľújúcou dekoráciou, ktorá sa v rukách detí môže zároveň premeniť v zaujímavú hračku, je tento nápaditý vláčik. Lokomotíva s tromi veselými vagónikmi je celá vyrezávaná z dreva a krásne farebne nalakovaná. Týmto vláčikom urobíte mimoriadnu radosť nielen deťom, ale nápadito ním ozdobíte aj svoj interiér.

Pokiaľ sa týka vianočnej alebo veľkonočnej výzdoby som toho názoru, že v tomto ohľade neexistuje „nevkusná“ dekorácia. Či už máte či nemáte v rodine malé deti, symbolom Veľkej noci sú mláďatá zvierat. Kuriatka, husičky, kačičky, zajačiky a jahniatka vo všetkých možných prevedeniach a veľkostiach.

Na jarne upravenú záhradu sa Vám tak budú výborne hodiť naše tri roztomilé káčatká. Cez deň čerpajú energiu a večer potom s radosťou osvetľujú Vašu záhradu alebo terasu. Káčatká sú z kvalitného pevného materiálu, odolnému voči rozmarom počasia a majú približně 10 x 12 cm.

Akým jarným dekoráciám dávate prednosť Vy? Dajte nám tip do komentára.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.