Úložných priestorov nie je nikdy dosť

Úložných priestorov nie je nikdy dosť

Iste so mnou budete súhlasiť, že najdôležitejšou vecou v každom dome či byte sú šikovné úložné priestory. Vďaka nim možno mať doma naozaj poriadok a dobrý prehľad. Zásadné sú hlavne miesta pre ukladanie oblečenia, bytového textilu, obuvi, športových potrieb a samozrejme aj potravín a drogérie. Snažila som sa pre Vás vybrať tých najpraktickejších pomocníkov pre uloženie všetkých Vašich vecí.

Pokiaľ máte doma dnes už vcelku obvyklý výdobytok modernej architektúry – šatňu, potom Vám gratulujeme. Tam sa veci ukladajú jedna báseň. Súčasné šatníkové skrine a police sú väčšinou navrhnuté až k stropu a tie horné  slúžia predovšetkým na ukladanie sezónneho oblečenia, u ktorého nie je problém, že si k manipulácii musíte vziať nejakú pomôcku napr. schodíky.

Avšak nielen v klasických šatníkoch, ale aj v šatniach, je potrebné oblečenie chrániť pred prachom, ktorý ľahko prenikne aj cez zavreté dvere. Odporúčam preto Vašej pozornosti obaly na šaty, v balení je ich 15 a dokonale ochránia modely, ktoré nenosíte príliš často, prípadne sezónne oblečenie, ktoré je možné uložiť na niekoľko mesiacov tzv. k ľadu.

Rovnako praktické sú tiež zásuvky pod posteľ, do ktorých môžete uložiť ako sezónne oblečenie ako napr. zimné bundy a lyžiarske kombinézy, tak bytový textil, obliečky, uteráky alebo napríklad i náhradné periny pre návštevy.

Výborným pomocníkom je tiež úložný box pod posteľ. Ten je oproti zásuvkám ešte vnútri rozdelený na mnoho priehradiek. Tým pádom sa vlastne jedná o veľký organizér s 12 priehradkami a dvoma postrannými úchytmi, kam si môžete veľmi prehľadne uložiť aj menšie veci.

Mimoriadne úsporné sú tiež vákuové obaly na oblečenie. Nemusíte mať ani problémy s priestorom v skrini, skvele si tak môžete uložiť odevy, ktoré práve nenosíte. Jednoducho vložte niekoľko kusov oblečenia do ochranného vaku, uzavrite a prebytočný vzduch povysávajte vysávačom.

Pre ochranu odevov alebo iných vecí pred prachom, napríklad práve v šatniach, môžete, ako v skriniach, tak v policiach, využiť tzv. upratovacie boxy. Sú vždy dva kusy v balení a môžete si vybrať z mnohých farieb napr. z tmavomodrej, fialovej či ružovej.

A v neposlednom rade mám pre Vás mimoriadne praktického pomocníka – 3 úložné boxy do skrine či chladničky. Tieto univerzálne boxy možno použiť prakticky na potraviny, na upratovacie prostriedky, kúpeľňové doplnky a pod. V sade troch kusov nájdete každý box inej veľkosti a s rôznym počtom priehradiek. Šikovná rukoväť umožní jednoduchú manipuláciu.

Tiež riešite doma každý centimeter úložného priestoru? Potom sa nechajte inšpirovať týmito radami a napíšte nám do komentára, ktorý produkt ste využili.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.