S dekórom neskorého leta

S dekórom neskorého leta

Vždycky som mala rada obdobie neskorého leta. Ešte je teplo, ale už nie je horúco. Večery a rána začínajú byť chladnejšie, viac prší. Príroda sa vďaka vyššej vlahe krásne sfarbuje a dozrievajú plody. Stačí sa len pri prechádzke pozerať okolo seba. Červenajú sa šípky a jarabiny a v lese rozkvitá mnohými odtieňmi fialovej vres. Kvetiny a tráva chytajú druhý dych. Zbierajú sa polia a tiež záhradky začínajú vydávať, čo sme do nich počas jari a začiatkom leta vložili. Pripomeňme si toto krásne obdobie aj v bytových dekoráciách.

Augustový les je snáď najkrajší. Vďaka častejším dažďom je v ňom príjemne svieži vzduch, začínajú rásť huby a lesné podrasty hrajú všetkými farbami. Kúzelné vresové koberce sa rozprestierajú v rôznych odtieňoch bielej, ružovej a fialovej. Prečo si teda nepreniesť niečo z tej nádhery aj domov?

Bohužiaľ, natrhaný vres rýchlo opadá, vo vode mu to nesvedčí, a v byte sa mu nedarí ani v kvetináči. Preto som si obstarala tento bohato zdobený vresový veniec. Vyzerá ako skutočný a harmonická kombinácia bielej a fialovej je jemná a vkusná. Tento vres Vám navyše vydrží dlhé roky.

Peknou dekoráciou v tvare ovocia sú tiež praktické chladiace dózy hruška a jablko. Majú dvojitú izotermickú stenu, ktorá udrží rôzne potraviny v chlade a uchová dokonca aj kocky ľadu. Perfektnú nádobu na každú záhradnú slávnosť aj obyčajné nedeľné posedenie dostanete navyše so šikovnými kliešťami.

K chladiacim dózam sa budú skvele hodiť tieto zaujímavé solárne svetlá. Farebné ovocie premení originálnym spôsobom každý ker na bohato plodiaci ovocný strom. Osvetlenie si počas dňa nazbiera slnečnú energiu a večer potom zaleje Vašu záhradu príjemným svetlom.

Ďalší užitočný pomocník v tvare jablka je kuchynská minútka. Môžete si ju nastaviť od jedna do šesťdesiat minút a akonáhle je jedlo uvarené, zazvoní spoľahlivo a hlasito. Vďaka nej už nič nepripálite a ja dobre viem, o čom hovorím. Dlho som si pri každej podobnej nehode sľubovala, že si ju musím kúpiť.

Mojím posledným tipom je tiež jabĺčko. Tentokrát je to šikovný osviežovač do umývačky alebo chladničky. Malé zelené jablko zavesíte na horný kôš umývačky riadu alebo kdekoľvek do chladničky a s nepríjemným zápachom je koniec. V umývačke vydrží príjemná vôňa až 25 cyklov umývania a v chladničke dokonca cez mesiac!

Akým dekoráciám dávate prednosť Vy? Obľúbili ste si v našom sortimente niečo, čo by ste odporučili aj ostatným zákazníkom? Za Vaše skúsenosti budeme veľmi radi, napíšte nám do komentára, tešíme sa!



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.