Vytvorte si praktický a funkčný domov

Vytvorte si praktický a funkčný domov

Ušetrite miesto vhodným nábytkom a presvetlite vašu domácnosť.

Vyhádžte nepotrebné maličkosti

Ak sa bojíte vyhodiť veci kvôli ich úžitku v budúcnosti, urobte jednoduchý pokus, ktorým rozhodnete o ich osude.

Všetky nepotrebnosti nahádžte do plastového vreca a odneste na povalu alebo do pivnice. Pokiaľ sa k nim po dobu jedného roka ani raz nevrátite, môžete celé vrece pokojne vyhodiť či darovať.

Usporiadajte kvetináče

Milovníčky kvetov to poznajú dobre – kvety chceme naozaj všade. Zoraďte kvetináče na poličky, ktoré sú štýlové a praktické. Najviac si poličku užijú rastliny, ktoré nevyžadujú priame svetlo. Preriedite tak priestory pred oknom a izba bude pôsobiť väčšie a vzdušnejšie.

Nájdite miesto pre časopisy, perá a diaľkový ovládač

Nechajte konferenčný stolík zažiariť a upracte z neho časopisy, krížovky, perá a ovládače. Vytvoríte tak miesto na poobednú kávu v obývačke.

S usporiadaním vám pomôže odkladací stolík, ktorý vďaka svojej šírke odpracete aj do úzkych priestorov. Milovníci odpočinku ocenia štýlovú podnožku, ktorá ukryje všetky maličkosti, kým vy máte vyložené nohy.

Zorganizujte uteráky, sprchové gély aj kozmetické prípravky

Krémy, sprchovacie gély a prípravky na pleť rýchlo a prakticky ukryte do úzkej skrinky. Zmestí sa aj do najmenších priestorov vďaka šírke iba 16 cm.

S uterákmi vám pomôže vysoká kúpeľňová skrinka v modernom dizajne. Uložíte tu uteráky, kozmetiku, prípravky na pranie a mnoho ďalšieho.

Premaľujte steny na svetlé farby

Opticky zväčšíte a prevzdušníte miestnosť svetlými farbami stien. Zvoľte bielu, krémovú, vanilkovú alebo svetlohnedú. 



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.