Oslávte záver leta v kruhu najbližších!

Oslávte záver leta v kruhu najbližších!

Prečítajte si naše inšpirácie, ako usporiadať nezabudnuteľný večierok.

Začnite grilovačkou

Každý má rád dobre upečené mäso a zeleninu na grile. Zaobstarajte si dostatočne veľký gril, namarinujte mäso do 3 rôznych marinád a upečte domáci chlieb alebo bagetky, ktoré stačí potrieť bylinkovým maslom alebo olivovým olejom.

Pripravte alko aj nealko nápoje

Skúste napríklad jednoduchú Mimosu – stačí zmiešať Prosecco so 100 % pomarančovým džúsom. Ako nealko verziu zmiešajte džús s minerálkou a pridajte zopár kociek ľadu.

Skvelou voľbou je aj nenáročné Mojito – vytlačte polovicu limetky do vysokého pohára, zmiešajte šťavu s hnedým cukrom a mätou, zalejte bielym rumom s minerálkou a pridajte ľad. V jeho nealko verzii stačí vymeniť biely rum s minerálkou za klasickú Vineu.

Vyzdobte si domov

Ak plánujete usporiadať večierok na záhrade, vhodne zvolené svetelné dekorácie sú kľúčom k úspechu. Vysvieťte svoju záhradu a záhon kvetín na ktorý ste pyšná a posvieťte si aj na stôl plný dobrôt.

Zabavte najmenších

Vytvorte aktivity pre deti, ktoré ich zabavia. Stačí pripraviť maliarsky kútik plný omaľovánok a množstva farbičiek. Taktiež si pripravte čokoládky a odmeny za najkrajšie vyfarbený obrázok. Skvelou hrou je aj hľadanie pokladu. Stačí ukryť niekoľko sladkých pokladov na rôzne miesta v záhrade a vyslať malých pátračov do akcie.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.