Hrejivé prvky v interiéri

Hrejivé prvky v interiéri

Súčasné chladné dni nás doslova zaháňajú dovnútra a nútia nás k príjemnému leňošeniu. Samozrejme cez víkend radi podnikneme malú prechádzku, ale január proste nie je vhodným mesiacom na dlhšiu, nieto celodenné výstupy. Po chvíľke vonku sa veľmi radi vraciame do svojich vyhriatých bytov a domovov. Ja Vám dnes poradím, ako doma opticky pridať na tepelnej pohode. Stačí zvoliť správne farby, materiály a vzory a Váš domov bude dýchať ešte väčším teplom a bude Vás lepšie maznať svojou hrejivou náručou.

Ak chcete do svojho interiéru vniesť ešte viac tepla, odporúčam Vám sa zamerať na bytové doplnky v teplých farbách ako sú ohnivá červená, čokoládová hnedá, bordó, tmavožltá a oranžová. Príkladom využitia farieb v interiéri môžu byť napríklad prikrývky, deky, vankúše, koberce a podsedáky.

Praktická prikrývka na kreslo, jeho sedaciu a opornú plochu + opierky, v príjemnom odtieni bordó nielen chráni preťažované miesta pred oderom a škvrnami, ale tiež skvele vyzerá a dodá miestnosti útulnú hrejivú atmosféru.

Podobnú službu urobí tiež mäkká fleecová deka, ktorú môžete ľahko, pomocou zipsu a patentov, pretvoriť v príjemný domáci kabát. Zababušte sa a vychutnajte hrejivý komfort tejto deky vo vkusnej kombinácii teplých farieb. Kvalitný fleece môžete ľahko prať do 40 stupňov. V zimnom období je taký doplnok naozaj nenahraditeľný.

Keď zahriať, tak od podlahy. Každý priestor zateplí nadčasový behúň v peknom farebnom dizajne s grafickými motívmi. Prehreje podlahu, urobí dobrý prvý dojem a tiež je mimoriadne odolný voči škvrnám. A keď sa predsa len zašpiní, tak sa veľmi ľahko čistí.

Nielen farby, ale aj vzory môžu Váš domov príjemne zatepliť. Motívy bohato kvitnúcich kvetín v ohnivých farbách sú nielen krásne na pohľad, ale dokážu dodať interiéru aj hrejivú atmosféru. Napríklad zamatovo mäkká súprava do kúpeľne a na WC s motívom ruží a hebkosťou semišu.

Spálňu zase zútulní a prehreje nápadná posteľná bielizeň z vysoko kvalitnej bavlny s veľkými červenými kvetmi a rafinovaným prechodom farieb. Mimoriadne hebký a príjemne priedušný materiál Vám umožní priam fantastický odpočinok. Posteľná súprava disponuje veľmi praktickým zapínaním na zips.

Keď sa pri stole posadíte na mäkký vatovaný podsedák, je to príjemné a pohodlné už samo o sebe. A keď majú podsedáky navyše ešte krásne farby ako je červená alebo žltá, potom lákajú k usadnutiu o to viac.

Na záver som si pre Vás nechala skutočné lahôdky. Jednou z nich je „ohnivý“ LED vankúš, ktorý praská a planie ako skutočný otvorený oheň a šíri okolo seba očarujúcu hrejivú atmosféru. Podobne funguje aj originálny LED lampáš, ktorý je výbornou alternatívou k ozajstnému krbu. Stačí stlačiť tlačidlo a plamene sa rozhoria bez nebezpečenstva požiaru. Dokonalá simulácia ohňa. Lampáš môžete postaviť alebo zavesiť. 



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.