Letná starostlivosť o telo

Letná starostlivosť o telo

Leto pomaly končí a my si uvedomujeme, že naša pokožka a vlasy dostali počas tohoto obdobia pekne zabrať. Časté opaľovanie a kúpanie sa na pleti a vlasoch vždy prejaví, obzvlášť keď ide o pobyt pri mori. Silné slniečko a slaná voda sú síce príjemné, ale pokožku a hrivu nám zároveň pekne vysušujú. Preto je potreba sa o nich poriadne postarať a poskytnúť im aj kvalitné regenerácie. Teraz je na to presne ten správny čas. Našla som pre Vás pár zaujímavých produktov, ktoré Vám v tom pomôžu.

Hneď na úvod musím zmieniť kvalitný denný krém s UV ochranou. Ten by mal byť, hlavne na tvári, v dnešnej dobe úplnou samozrejmosťou, a to nielen v lete, ale počas celého roka. UV žiarenie môže na Vašej nechránenej pokožke zvýrazniť alebo vytvoriť pigmentové škvrny a nepekné začervenanie. Tento krém ochráni a ošetrí Vašu pleť vďaka jojobovému oleju, aloe vera, bambuckému maslu a základným vitamínom a zároveň Vám poskytne veľmi intenzívnu hydratáciu.

Každý večer ošetrite svoju pokožku nočným krémom z obľúbenej rady Aloe vera s cennými vitamínmi, minerálmi a enzýmami. Dodá Vašej pokožke všetko, čo potrebuje k uchovaniu prirodzenej sviežosti, pružnosti a odolnosti. S vitamínom E a jojobovým olejom.

Ďalším mojím tipom je ošetrujúci telový gél z rovnakej rady. Tiež on pomôže Vašej pokožke po lete opäť žiariť. Zlepšenie ucítite aj uvidíte. Nemastný gélový koncentrát z vysoko kvalitných ingrediencií je určený pre každodennú starostlivosť o pokožku.

Skutočne premysleným hitom, ktorý mám osobne veľmi rada, je kefa na nanášanie krému. Vďaka nej sa budete môcť nakrémovať aj tam, kde sami nedosiahnete, predovšetkým na chrbte. Tento praktický pomocník Vás bude dokonale hladiť od hlavy až k päte a krém perfektne a rovnomerne vmasíruje do pokožky celého tela.

Po náročnej letnej sezóne Vašim vlasom prospeje jedinečný prípravok Hair Force One, ktorý stimuluje hneď trojakým spôsobom. Za pomoci úplne novej účinnej látky nazývanej Capigen znižuje nadmernú produkciu mazu a vracia vlasom a vlasovej pokožke odolnosť. Túto ošetrujúcu kúru aplikujte ideálne denne po dobu dvoch mesiacov. Zdravé, husté a lesklé vlasy Vám budú zaručenou odmenou.

A zabudnúť by ste rozhodne nemali ani na ruky a nohy. Šikovná 15dielna súprava sa Vám bude hodiť doma aj na cestách. Elegantný etui vo vzhľadu kože obsahuje všetko, čo potrebujete pre manikúru a pedikúru: od pilníka cez pinzetu, nožnice na kožičku až po klieštiky na nechty.

A ako sa staráte o  svoju pokožku a vlasy Vy? Máte nejaký zaručený recept na ich regeneráciu? Používate domáce prostriedky ako trebárs olivový olej, tvaroh, vajíčka, banány, uhorky alebo cukor? Napíšte nám! Vaše skúsenosti a rady môžu potešiť aj ostatných čitateľov. A tešíme sa aj my!



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.