Leto na chalupe

Leto na chalupe

Aby človek strávil perfektnú dovolenku, nemusí vôbec jazdiť do cudziny alebo k moru. Svoje zaslúžené voľno si môžeme užiť aj na svojej chate či chalupe. Že sme my Slováci, národom chalupárov, to je všeobecne známa vec. Viete, že podľa štatistík sme 2. najväčší chatári a chalupári na svete? Porážajú nás iba Švédi. A tak sa určite nespletiem, keď Vás dnes poteším výberom báječných tipov na dovolenku na chalupe. Krásne si ju užite, ja sa na ňu chystám tiež a už sa veľmi teším!

Chalupa je málokedy novo postavená, väčšinou sa rekreujeme v domoch, ktoré už niečo pamätajú. A ako také si tak zaslúžia aj štýlové zariadenie a dekorácie. Ja som si napríklad obstarala dva kvetináče, ktoré pripomínajú vedro, ktorým sa niekedy naberala voda zo studne. Vyzerajú veľmi dekoratívne a ich rustikálny prírodný vzhľad sa bude skvele hodiť k staršej chalupe. Ich vzhľad je na nerozoznanie od skutočného dreva, ale ide o kvalitný plast – polypropylén, ktorý je v podstate večný. Pevné, trvanlivé kvetináče, odolné voči vode aj počasiu ozdobia okolie Vášho domu veľmi dlhú dobu.

Pre príjemnú relaxáciu na záhrade sa Vám bude určite hodiť viacúčelová stolička, ktorá sa môže v okamihu premeniť v hojdacie kreslo alebo na pohodlné ležadlo. Užijete ju nielen na chalupe, ale aj na balkóne alebo pri kempovaní. Je pevná, ergonomicky tvarovaná a mimoriadne pohodlná. Disponuje odnímateľnou opierkou hlavy a praktickým poťahom s upevnením na gumu pre Váš dokonalý komfort. Sklopené nohy zaistia dobrú stabilitu.

A pretože nielen dom a záhrada by mali mať svoj štýl, vytipovala som pre Vás aj tri veľmi zaujímavé doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť naozaj trendy. Prvým je očarujúci letný klobúk, ktorý by mala mať každá žena. Pri zalievaní kvetín, opaľovaní alebo pri jazde na bicykli, Vás tento ľahučký a vzdušný model s lesklou saténovou stužkou perfektne zatieni a ochráni Vašu pleť a šiju pred agresívnym a nebezpečným slnečným žiarením. Klobúk je v nádhernom vintage štýlu a bude sa hodiť ku každému outfitu.

Mojim druhým špeciálnym tipom pre štýlovú dovolenku na chalupe je absolútne úchvatný zvonček na bicykel. Keď opomenieme jeho funkciu, ktorá spočíva vo Vašej bezpečnosti pri jazde na bicykli a ochrane pred nebezpečnými situáciami, navyše sa na neho skutočne krásne pozerá. Dych berúci kvetinový vzor je veľmi neobvyklý a originálny a upúta pozornosť každého.

A čo, keď k nemu pridáte ešte môj tretí tip, ktorým je rovnako veselý a pestrofarebný poťah na sedlo. Neochráni len Vaše sedlo pred dažďom a nečistotami, ale skvelo tiež doladí Váš prázdninový vintage outfit. Jemný kvetinový vzor sa bude hodiť k romantickým šatám aj trendy šortkám.

Ani v lete nesmieme zabudnúť na výborné jedlo, záhradné párty, grilovanie a príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Vonkajšie stolovanie je fenomén, pri ktorom sa môžete naozaj štylisticky odviazať. Nielen toto leto sú moderné svieže a veselé farby v spojení s tradičnými vzormi. Ja som si tento rok na chalupu kúpila tri pestrofarebné kockované obrusy. Sú veľmi veľké a nesmierne praktické, nič neprepustia, sú umyvateľné a v súprave dostanete tri farby – červenú, modrú a zelenú.

Kde trávite dovolenku najradšej Vy? Máte radi svoju chalupu či chatu alebo cestujete? A ak áno tak po Slovensku alebo radšej do zahraničia? Napíšte nám do komentárov, tešíme sa na Vaše názory 😊



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.