Jún v znamení jahôd

Jún v znamení jahôd

Aj keď sa hovorí: studený máj – v stodole raj, o jahodách to zrejme neplatí. Ich pestovatelia po celom Slovensku sa sťažujú, že im tohtoročné chladné počasie s nočnými prízemnými mrazíkmi z počiatku mája znížilo úrodu najmenej o 30 %. Tak uvidíme, ako to nakoniec s jahodami v obchodoch dopadne. Ale my si môžeme jahodovú sezónu urobiť aj doma. Našla som pre Vás produkty s motívom tejto sladkej červenej dobroty a dúfam, že sa Vám zapáčia rovnako ako mne a nejaké si tiež zadovážite. Krásny jún!

Ak ste milovníci jahôd nielen ako výborného a mnohostranne využiteľného ovocia, ale máte, rovnako ako ja, radi aj ich vzhľad, mám pre Vás skvelú správu. Produkty s dekórom jahôd sú totiž tento rok  veľmi obľúbené, a tak si nimi môžete ľahko vyzdobiť svoju domácnosť. 

A čo začať hneď pri oknách. Objednajte si krásnu záclonku s červenou „jahodovou“ výšivkou a širokým ozdobným kockovaným lemom. Záclonka s pútkami v rovnakom kockovanom dekóre z jemnej priesvitnej organzy sa postará o letnú atmosféru a vykúzli úsmev na tvári nielen Vám, ale aj Vašim hosťom.

Ďalším praktickým produktom s motívom obľúbeného červeného ovocia je stredový obrus v hodvábne trblietavom saténovom vzhľade. Obrus je štvorcový s rozmermi 85 x 85 a môžete ho použiť ako behúň na jednofarebný obrus alebo len samotný na menší drevený stôl. Potom doporučujeme umiestnenie na koso (šikmo).

Ako posledný textilný produkt s výšivkou jahôd Vám ponúkam dekoratívnu obliečku na vankúš, ktorý je dokonale zladený so záclonkou a obrusom a ktorých by ste si mali objednať radšej hneď viac. Na kuchynskej lavici sa budú vynímať priam dokonale.

Ďalšie šikovné výrobky s jahodovými motívmi sú cukornička, ktorú môžete využiť i na mnoho iných spôsobov ako napríklad na ukladanie cukroviniek, čokolády alebo orieškov, a roztomilá soľnička s koreničkou.

Kuchynský časovač „Jahoda“ zase môže byť pekným a vhodným darčekom nielen pre začínajúce kuchárky. Ak chcete niekomu urobiť radosť, tak príjemný veselý vzhľad a zároveň praktické využitie sú k tomu výborným predpokladom. Časovač je možné nastaviť od 1 do 60 minút.

Do kategórie praktických produktov tohto jahodového chlapca nezaradíme ani pri najlepšej vôli. Ale  je nutné, aby všetko vo Vašej domácnosti bolo vždy len praktické? Niečo predsa môže byť len pekné a na ozdobu. Stačí kúsok miesta na parapete alebo na poličke a toto roztomilé stvorenie Vás bude tešiť každý deň. Všetky figúrky sú ručne maľované, a tak dostanete vždy originál.

A aby bola Vaša jahodová nálada dokonalá, určite si zadovážte aj tieto čajové sviečky s ich vôňou. V balení dostanete šesť kusov a ak máte arómu jahôd naozaj veľmi radi, potom si ich radšej nakúpte viac.

Tiež sa Vám páčia produkty s motívmi jahôd? Zdobíte svoje domovy tematicky podľa ročných období? Napíšte nám do komentárov, tešíme sa na Vaše názory 😊



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.