Hurá na prázdniny!

Hurá na prázdniny!

A je to tu, začali prázdniny! Možno aj Vám sa zacnie po tom pocite nevýslovného šťastia, ktorý sme v túto dobu pociťovali ako deti a teenageri školou povinní. Ja si na to pamätám veľmi dobre a musím povedať, že sa mi po tom trochu cnie. Snáď to súvisí s vekom, že sa človek už nevie tak bezprostredne radovať. Skúsme sa teda tešiť aspoň trochu podobne na dovolenku alebo prežívať tieto pocity s deťmi. Mám pre Vás pár báječných tipov na dovolenku a prajem Vám všetkým KRÁSNE LETO!

Či už na brehu rybníka alebo na pláži pri mori, chladiaca taška, v ktorej zostanú nápoje aj potraviny pekne chladné aj napriek veľkému teplu, sa bude hodiť vždycky. Kvalitný kúsok v modernom dizajne so sviežim motívom citrusov bude ideálny tiež na cesty alebo na piknik s priateľmi. Môžete ho však využiť aj pri nakupovaní mrazených potravín a potravín, ktoré rýchlo podliehajú skaze.

Ďalším mojim letným tipom je praktický uterák. Ako sa sami presvedčíte, jeho provedenie je doslova geniálne. Má tri veľké priehradky na všetky nevyhnutnosti, ktoré môžete pri pobyte u vody či opaľovaní na záhrade potrebovať. Šikovne pojme opaľovacie krémy, noviny, časopisy, knihu, okuliare, mobilný telefón a mnoho ďalších nenahraditeľných vecí.

Tento elegantný klobúk Vás nielen ochráni proti slnku (a tým aj pred vznikom vrások), ale navyše Vám poskytne príjemný tieň na čítanie alebo len pozorovanie morských diaľok. Vďaka vkusnému zdobeniu nežnými popínavými kvetinami tiež vhodne doplní všetky Vaše letné outfity.

Ku klobúku sa budú dobre hodiť napríklad vzdušné džersejové šaty talianskej provincie, ktoré Vám dodajú krásne krivky. Perfektne modelujú siluetu, vpredu sú premyslene nariasené a vzadu jemne stiahnuté do gumy. Slušivý a zároveň veľmi pohodlný model so širokými ramienkami a praktickými postrannými vreckami pre každý letný deň.

Rada by som Vašej pozornosti doporučila blankytne modré, jednodielne plavky, ktoré som si obstarala tento rok z našej letnej kolekce ako prvé. Boli špeciálne navrhnuté pre plnoštíhle ženy, disponujú rafinovaným strihom s bočnými vsadkami a naberaným dekoltom so všitými košíčkami. Vďaka týmto detailom vytvárajú štíhlu a krásne ženskú postavu. Celý predný diel je vypodšívkovaný a komfortné ramienka sa nezarezávajú.

Nielen na pláži proti ostrým kamienkom či morským ježkom, ale aj pri bazéne alebo v saune, sa Vám bude hodiť kúpacia obuv. Je vysoko hygienická a vo verejných priestorách s mokrou podlahou môže zabrániť pošmyknutiu. Vyberte si z troch krásnych farieb – bielej, azúrovej alebo tmavomodrej.

Nevyhnutný doplnok na leto je hitom ženských šatníkov už niekoľko rokov. Dal by sa popísať ako niečo medzi elegantnou plážovou tunikou, slušivou zavinovacou sukňou a skvelou pomôckou pri prezliekaní. Možno už tušíte, o čom je reč, áno je to pareo. Žiadny iný kus odevu neskryje tak šikovne problematické miesta. Jednoducho uviažete a hotovo! Ja som pre Vás našla trendy kúsok v príťažlivom motíve leopardej kože.

A čo Vaša príprava na dovolenku? Využijete veci z predchádzajúcich sezón alebo si zadovážite niečo nové? Napíšte nám do komentárov, tešíme sa na Vaše názory 😊



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.