Do jari krajšie

Do jari krajšie

Tiež máte v jari chuť „prekuknúť“? U mňa sa to väčšinou najprv prejaví tým, že si nechám urobiť nový účes a vždycky o trochu kratší. Asi ma k skráteniu motivuje teplo a slnko. Tiež oveľa viac dbám na upravené ruky a častejšie si lakujem nechty. Keď už nemusíme nosiť rukavice, ruky tak vyzerajú hneď lepšie. A to isté s nohami. Pedikúra a pekný lak sú tiež jasnou jarnou nutnosťou. A ako sa ešte dá pripraviť na jar? Našla som pre Vás pár báječných produktov, ktoré Vám to umožnia.

Začneme rovno odhora – od vlasov. Ak práve nie ste milovníci superkrátkeho športového zostrihu, potom sa Vám určite budú hodiť znovu objavené pomôcky pre krásne kučeravé vlasy – papiloty. Sú veľmi mäkké a môžete ich mať aj cez noc, v spánku ich vôbec neucítite. Stačí len natočiť na nich prameň vlasov, zopnúť a následujúce ráno sa prebudíte s nádherným účesom a la ovčia babička. Ale vážne, vlny vytvorené pomocou papilot sú naozaj ako od kaderníka.

Možno ste skôr princezná na hrášku a cítite, že v papilotoch by ste sa nevyspala? Potom Vám doporučujem profesionálnu teplovzdušnú kefu, ktorou si vlasy upravíte natotata. Vzdušné vlny, bohatý účes, vlasy vlnité alebo do rovna vyžehlené, to všetko tento malý pomocník zvládne. Dôležité je vlasy za vlhka dobre natužiť a potom už len vytvarovať týmto vysoko kvalitným kartáčom. Jeho keramický povlak je šetrný k vlasom a dodáva im lesk a mäkkosť. Tak dokonalý účes ste ešte nikdy predtým nemala!

Zima dá vždy veľmi  zabrať našej pokožke. A o tej na tvári to platí dvojnásobne. Prudké striedanie teplot pri prechádzaní z mrazivého vonku do vytopených budov ju vysušuje a ničí. Preto je obzvlášť v tomto období nutná kvalitná regenerácia. Už ste počuli o kaviári v kozmetike? Hovorí sa mu čierne zlato z mora a možno to sú práve zárodočné bunky rybieho poteru, čo ich činí tak skvelým pomocníkom pri omladnutí a zjemnení pokožky. Ja som pre Vás vytipovala tento účinný prírodný krém proti vráskam v sade denná a nočná verzia. Vašu pleť perfektne vyživí a obnoví ju zvnútra. Aj dokonca už vzniknuté vrásky budú vyzerať ako vyplnené. Už po krátkom používaní bude Vaša pokožka sviežejšia a odpočinutejšia.

Kozmetickým hitom posledných rokov sú séra. Používajú sa pod krémy a ja mám veľmi rada jedno špeciálne – luxorské zlato. Obsahuje olej z orieškov Sacha Inchi, ktorý je veľmi cenený pre svoj vysoký obsah vitamínov E a hodnotných omega-3 mastných kyselín. Je považovaný za ideálny nielen v starostlivosti o starnúcu pokožku, ale aj pleť akéhokoľvek typu. Doporučuje sa dokonca aj pri alergiách, kožných problémoch, suchých vlasoch a krehkých nechtoch. Tu všade môže tento protizápalový a regeneračný olej dosiahnuť významné zlepšenie stavu.

A na záver mi dovoľte Vám doporučiť dva produkty dekoratívnej kozmetiky, ktoré som si obľúbila. Ne nadarmo slavné modelky hovoria, že im stačí maskara a rúž. Títo dvaja pomocníci sú skutočným základom Vášho pestovaného vzhľadu. Kvalitná maskara dodá Vašim riasam nielen viac objemu a dĺžky, ale aj pekný tvar. Vďaka hodnotnému zloženiu sa stará o riasy a pri pravidelnom používaní môže dokonca podporiť aj ich rast. A dokonca ju môžete používať aj keď nosíte kontaktné šošovky. Výrazný ruž pristane každej žene a nenechajte si nahovoriť nič iného. Tento kombinuje perfektný hodvábny lesk a intenzívnu starostlivosť. Skutočne ideálna textúra pre zmyselné a jemné pery navyše s vysokým obsahom vitamína E.

A čo Vy? Čo ste urobili pre svoj nový jarný vzhľad? Tiež cítite, že jar je ako stvorená pre zmenu? Napíšte nám do komentárov 😊



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.