Tipy na valentínske darčeky

Tipy na valentínske darčeky

Tiež máte tak radi každú príležitosť, kedy môžete niečo oslavovať? A osláviť sviatok lásky, to je predsa krásne už samo o sebe! Určite, nájdu sa aj pesimisti, ktorí tvrdia, že deň sv. Valentína je importovaný sviatok a že oni uznávajú iba 1. máj. Ale prečo teda vlastne neoslavovať obidva? Mať pozitívny prístup k životu a radovať sa z každej takej milej události je určite lepšie ako nadávať a kritizovať, nemyslíte? Prečítajte si teda moje tipy a nápady, ako si urobiť tento den pekný.

Možno by sa hodilo na začiatok pripomenúť, ako tento sviatok pravdepodobne vznikol. Legenda hovorí, že tento den sa začal oslavovať vďaka starorímskemu kňazovi Valentínovi. Vládca Ríma Claudius II. zakazoval svojím vojakom, aby sa ženili, pretože sa obával, že by potom nechceli bojovať a chceli by zostať doma pri svojich rodinách. Kňaz Valentín však v tejto záležitosti vládcovi vzdoroval a mladé páry tajne sobášil. Bol preto zatknutý a práve 14. februára bol popravený. Bohužiaľ takto smutne vznikla oslava lásky, ako ju poznáme dnes.

Keď sa oslavuje deň svätého Valentína, vôbec to nemusíme ponímať komerčne a kupovať nejaké nákladné dary ako napríklad desiatky červených ruží, veľké plyšáky alebo opulentné bonboniéry v tvare srdca. Často väčšiu radosť prinesie, keď tomu, koho milujete (a nemusí to bezpodmienečne byť len partner či partnerka, ale pokojne aj potomok alebo rodič), urobíte niečo sami.

Čo napríklad pekný deň plný príjemných láskyplných prekvapení, ktoré nenásilne ukážu Vaše city? Začnite deň raňajkami do postele a naservírujte svojej láske vajíčka v tvare srdca. Pomocou tejto rafinovanej silikónovej formy pripravíte štyri vyprážané vajcia v rekordnom čase – v mikrovlnnej rúre a bez tuku! Ďalšia šikovná silikónová forma Vám umožní vytvoriť doslova v okamihu päť lahodných chrumkavých vaflí, tiež samozrejme v tvare srdca. srdiečka

Keď rozvešiate po byte tieto tri roztomilé ružové srdiečka so sviežou vôňou, i ony budú milými ambasádormi Vašej lásky. Sú tak pekné, že by bola škoda ich schovávať do zásuviek bielizníka, kam by sa samozrejme tiež hodili. Pre svoju príjemnú vôňu môžu byť aj nenápadnou voňavou dekoráciou obývacích izieb, spálni a kúpeľní.

Rovnakú službu Vám urobia aj tieto štyri malé červená srdiečka, ktoré šíria veľmi krásnu a prirodzenú kvetinovú vôňu. Sú menej nápadné, stačí ich položiť na miesta, o ktorých viete, že si ich ten, komu chcete vyznať lásku, všimne.

Pekným vyznaním môže byť aj vlastnoručne upečené srdce, ktorého formu získate v originálnej sade s dvoma okruhlými. Vyrobte vlastnými rukami svoje vyznanie lásky trebárs pokojne aj mamke alebo babičke. Uvidíte, ako veľmi takýto darček vie potešiť.

A mojím posledným tipom je zaujímavá obmena tradičných okrúhlych dekoratívnych vencov. Ideálny bude na dvere, ale môže byť pochopiteľne aj na stene. Krásne srdce zo sasaniek a bielych ruží s dvoma vtáčikmi je navyše zdobený originálnymi a modernými kockovanými stuhami. Ak ho budete chcieť zavesiť na domové dvere, skúste sa s niekým dohodnúť, že ho tam umiestní napríklad po dobu Vašej prechádzky a prekvapíte potom svoju lásku pri návrate domov. Alebo sa môžete tiež vrátiť s výhovorkou, že ste si zabudli doma trebárs rukavice a zavesiť ho sami.

Určite prídete na to, čo z uvedených nápadov urobí radosť práve Vašej polovičke a pripravíte tu najkrajšiu oslavu sv. Valentína 😊. Čo by urobilo najväčšiu radosť Vám?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.