Prečo nakupovať v Magnet 3Pagen

Prečo nakupovať v Magnet 3Pagen

Značka Magnet 3Pagen pôsobí na trhu úspešne už dvanástym rokom. Nosným sortimentom sú praktické predmety do domácnosti, pomocníci do kuchyne, na záhradu, produkty pre zdravie a dobrú kondíciu a tiež veľký výber dekorácií vzťahujúcich sa ku každému ročnému obdobiu aj rôznym sviatkom. Katalógy vychádzajú každý mesiac a aktuálnu ponuku nájdete tiež na webových stránkach. Nakupovanie v našom zásielkovom obchode má rad výhod, ktoré som pre Vás zhrnula v dnešnom príspevku.

Jednou z hlavných výhod je široká ponuka tovaru za veľmi výhodné ceny. Obrovský výber z tisícov položiek ako na internete, tak v papierových katalógoch, ktoré sú – samozrejme – zdarma, môžete zakončiť online objednávkou v akúkoľvek dennú a nočnú dobu alebo, ak máte radšej osobný kontakt, aj cez telefón. Naše milé, ústretové a vysoko profesionálne operátorky sú tu pre Vás denne vo všedné dni od 7 hodín od rána až do 20 hodín večer a tiež v sobotu od 8 do 16 hodín.

Nezanedbateľným dôvodom pre nakupovanie u nás je aj možnosť výberu a objednania z pokoja a pohodlia domova. V dnešnej uponáhľanej dobe je čas tou najdôležitejšou veličinou. Čas, ktorý chceme tráviť pri odpočinku, so svojími blízkymi a nie pobehovaním po nákupoch. Ak sa teda rozhodnete pre objednanie v Magnet 3Pagen, môžete to urobiť kedykoľvek chcete a nemusíte pritom vôbec nikam chodiť.

zásilkaVeľmi komfortné sú aj rôzne spôsoby doručenia, kedy si môžete vybrať medzi dodaním zásielky prostredníctvom Slovenskej pošty, prepravnou službou DHL alebo si zvoliť príslušné výdajné miesto, ktorých je v súčasnej dobe už cez 300. Tiež platenie je u nás mimoriadne pohodlné a možno si vybrať medzi online bankovým prevodom alebo platbou na dobierku, ktorú môžete vykonať aj platobnou kartou pri prevzatí.

Zaujímavou výhodou je tiež dodanie tovaru bez poštovného pri objednávkach nad 60 eur. A tento výhodný spôsob tiež veľmi často ponúkame aj pri menších objednávkach v našich špeciálnych akciách, o ktorých môžete byť informovaní ako prví, ak sa prihlásite k odberu nášho newsletteru. Pri prihlásení navyše dostanete krásny darček v hodnote 20 eur.

newsletteri sa nedozviete iba o akciách „bez poštovného“, ale tiež o výhodných zľavách, nových kolekciách a zaujímavých súťažiach, ktorých pre Vás počas roku vyhlasujeme veľké množstvo.

U nás, v zásielkovom obchode Magnet 3Pagen, máte tiež záruku vrátenia peňazí. Ak nie ste s dodaným tovarom spokojní, môžete ho vrátiť s požiadavkou na výmenu alebo na zaslanie peňazí späť.

Bez zaujímavosti nie je pre Vás, ako pre zákazníkov, ani udelenie prestížneho ocenenia Czech Superbrands Business 2018, ktoré sme získali medzi ostatnými známymi a silnými značkami pôsobiacimi na trhu. Je to ocenenie našej dlhoročnej snahy o poctivé a slušné obchodovanie a korektné vzťahy so zákazníkmi aj ďalšími obchodnými partnermi.

Tešíme sa na Vaše objednávky a prajeme Vám všetkým šťastný a pohodový nový rok 2019! Dali ste si nejaké ciele do nového roka?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.