Spoločnosť PackWay prevzala cenu Czech Superbrands Awards 2018

Spoločnosť PackWay prevzala cenu Czech Superbrands Awards 2018

Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznaním mimoriadnej pozície značky na lokálnom trhu. Získavajú ho značky s vynikajúcou povesťou, s ktorými si zákazníci spojujú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

superbrandsOd svojho vzniku vo Veľkej Británii si projekt získal celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands hodnotená ako ocenenie, ktoré na základe zjednotených kritérií a metód každoročne identifikuje najlepšie z najlepších značiek vo viac ako 90 štátoch na 5 kontinentoch.

V Českej republike je program Czech Superbrands aktívny už šiestym rokom a za dobu svojej existencie si vydobyl prestížne postavenie. Aj tento rok vybral tie najúspešnejšie značky z viac ako milióna, ktoré sú na českom trhu registrované. Získať ocenenie Superbrands môžu naozaj len tí najlepší. K tomu slúži nezávislé trojkolové meranie naprieč desiatkam kategórií, pričom dôraz je kladený na ich obchodné výsledky, odborný pohľad komisie expertov Brand Council alebo v prípade spotrebiteľských značiek aj na prieskum medzi spotrebiteľmi. V radách komisie Brand Council zasadá 31 profesionálov z oblasti obchodu, komunikácie, marketingu a ďalších oborov, aby tak posúdili hodnotu nominovaných značiek.

Právo užívať pečať kvality Superbrands si tento rok odnieslo 56 obchodných značiek, z ktorých 38 získalo titul spotrebiteľská super značka, Consumer Superbrands, a ďalších 18 si odnieslo B2B titul – Business Superbrands. Už štvrtý rok bola tiež vyhlásená kategória SUPERSON – Superbrands Osobnosť roku, ktorá je udeľovaná na základe nominácií odbornej poroty Brand Council a nadväzne o víťazovi rozhoduje verejnosť v rámci celorepublikového prieskumu GfK medzi 3000 respondentmi. V tomto ročníku sa držiteľom tohto titulu stala snowboardistka a alpská lyžiarka Ester Ledecká.

Ocenenie Honorary Superbrands 2018 pre charitatívne značky a nadácie získala značka Dobrý Anjel, ktorá pomáha deťom s vážnymi ochoreniami, ktorými sú cystická fibróza, choroba motýlích krídel či onkologické ochorenia a tento titul si v histórii českých Superbrands odniesla z galavečera už druhýkrát.

Naša spoločnosť bola nominovaná a potom ocenená titulom Czech Superbrands Business 2018

Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať túto cenu a byť medzi ostatnými známymi a silnými značkami pôsobiacimi na českom a medzinárodnom trhu. Bola tým ocenená nielen naša aktuálna činnosť, ale aj firemná vízia, ktorú máme a ktorú chceme v nasledujúcich rokoch naplňovať.

Toto ocenenie patrí nielen vedeniu, ale všetkým zamestnancom, ktorí vidia zmysel v práci, ktorú je potreba vykonať, aby sme sa držali nášho smeru a cieľa uspieť nielen teraz, ale aj v budúcnosti. Priali by sme si, aby naša spoločnosť bola pripravená aj na rôzne výkyvy a zmeny, ale predovšetkým na všetky zaujímavé príležitosti, ktoré trh a prostredie prinášajú.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.