Slávime 50 rokov. Oslavujte s nami!

Slávime 50 rokov. Oslavujte s nami!

Prvý zásielkový obchod v Čechách vznikol pod názvom Magnet už v roku 1967 a na jeho platforme dodnes úspešne funguje niekoľko obľúbených značiek. V dnešnej dobe, keď firmy vznikajú a zanikajú často po niekoľkých mesiacoch, je oslava 50 rokov od založenia spoločnosti pre mnohých až neuveriteľné číslo.

V hektickej súčasnosti je takto stabilná firma skutočnou raritou. Spoločnosť s dnešným názvom CEMOD bola, je a iste ešte dlho bude, stálicou a istotou nielen pre státisíce verných zákazníkov, ale aj pre bezmála 150 zamestnancov, z ktorých niektorí v spoločnosti pracujú už niekoľko desiatok rokov.

Za našimi úspechmi stojí predovšetkým Vaša vernosť, ale aj to, že sme sa vždy snažili nákupy u nás nejako spestriť napríklad čestnými súťažami s možnosťou vyhrať veľmi atraktívne ceny. Toto výnimočné jubileum v dĺžke pol storočia, je rozhodne dôvodom k veľkej oslave. Boli by sme veľmi radi, keby ste oslavovali s nami a preto sme pre Vás pripravili originálnu publikáciu o histórii nášho zásielkového obchodu. Brožúra je plná zaujímavých informácií, dobových fotografií, zaujímavostí, ale aj rôznych výhod a zliav. A nájdete tu tiež Veľkú jubilejný hru o 10 000€. Originálnu publikáciu si môžete objednať tu. 50.let

Zámerom nášho podnikania je okrem obchodných výsledkov tiež podpora potrebných, ako sú deti a seniori. Preto sme už niekoľko rokov hlavným podporovateľom Nadačného fondu Zdenky Žádníkovej Volencovej. O tom všetkom sa viac dozviete v tejto našej krásnej jubilejnej publikácii.

A čo by sme si do ďalších rokov najviac priali? Prinášať radosť, zábavu, veľa noviniek a predovšetkým aj naďalej predstavovať pre všetkých našich zákazníkov príjemné nákupy z pohodlia domova. Ceníme si, že sme spolu!



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.