Jesenné farby a vzory v interiéri

Jesenné farby a vzory v interiéri

Paleta jesenných farieb je veľmi obľúbená nielen v prírode, ale aj doma. Rôzne odtiene hnedej, žltej, oranžovej a červenej sú považované za príjemné a hrejivé farby, ktoré báječne preteplia každý interiér a dodajú mu útulnú domácku atmosféru. Ja som pre Vás dnes vybrala pár zaujímavých bytových doplnkov, ktoré sú v týchto farbách alebo majú originálny vzor jesenného lístia. Uvidíte, že postačí jeden alebo dva a vo Vašom domove to bude hneď poznať.

Nielen vizuálne a pocitovo, ale skutočne Vás zahreje tento koberček v prírodnej farbe s príjemným jesenným vzorom. Je mimoriadne praktický a vhodný aj do záťažových zón ako sú chodby, kuchyne a priechodné priestory. Ľahko sa udržuje a dodá každému bytu aj domu ešte priateľskejšiu a útulnejšiu atmosféru. S praktickou protišmýkovou úpravou.

Ďalším mojím tipom je stolná lampička, ktorá sa postará o teplé a jemné svetlo. Môžete ju umiestniť aj tam, kde nie je zásuvka, pretože funguje na dve tužkové batérie. Typický vzor lístkov je mimoriadne vkusný a tiež krásne ukľudňujúci. Vyskúšajte túto lampičku nielen v obývačke, ako náladové svetlo pri sledovaní televízie, ale trebárs aj v chodbe alebo na nočnom stolíku. Môžete si pri nej čítať rovnako ako zaspávať.zaclonka

Určite so mnou budete súhlasiť, že okná sú v každom interiéri pomerne zásadnou vecou. Či už to je ich tvar a veľkosť, ktoré ovplyvňujú svetlosť bytu alebo ich vzhľad a výzdoba. Výzdobou sú myslené tu hlavne záclony a závesy, prípadne nejaké drobné závesné či nalepovacie okenné dekorácie.

Ja som pre Vaše okná našla dekoratívnu záclonku s nádhernou farebnou výšivkou s motívom lístkov a originálnym tvarom do špičky. Aby bola jesenná nostalgická výzdoba naozaj dokonalá, môžete ešte navyše do okna ozdobeného touto záclonkou zavesiť nápaditú lístkovú girlandu z farebného filcu.

A na záver tohto článku vkĺzneme, rovnako ako na záver dňa, do postele. Zaľahnite do jemnej posteľnej bielizne z bavlny najvyššej kvality, ktorá je šitá špeciálnou technikou (10 cm od krajov) tak, aby bola dosiahnutá mimoriadna pevnosť rohov. Môžete si vybrať medzi krásnymi vzormi farebných listovalebo nežných guľatých hlavičiek s púpavovým páperím, ktoré je navyše v luxusnej úprave bavlna-satén.

Zdobíte si svoju domácnosť podľa ročného obdobia alebo udržiavate len Vianoce a Veľkú noc?



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.